Anul acesta Black Friday vine cu multe surprize!

Lookbook Date: Nov 04, 2023

Anul acesta Black Friday vine cu multe surprize! Află Tot Ce Trebuie Să Ştii Legat De Campaniile Black Friday și nu rata ofertele!

Black Friday nu este doar o zi de shopping, ci și oportunitatea de a-ți transforma viața în culori vibrante! Fă din acest Black Friday un Color Friday - ziua în care aduci culoare în viata ta. Așa că, da, ai auzit bine! Începe această schimbare acum când sunt oferte grozave la peste 500 de produse. În plus, dacă vei comanda de Black Friday de pe www.dames.ro, ești automat înscrisă în concurs și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere valorice, în valoare de 500 de lei, fiecare.

În acest Color Friday de Black Friday, dă viață garderobei tale cu ținute de mâini românești create și imprimate în culori spectaculoase!

Descoperă ofertele noastre incredibile și adaugă un strop de culoare vieții tale. Pe www.dames.ro ai cele mai bune prețuri din an, la peste 500 de produse și ținutele sunt gata împachetate pentru a fi puse sub brad. Dar grăbește-te! Oferta este valabilă doar 3 zile în perioada 10-12 noiembrie 2023. În plus, nu spune nimeni că nu îți poți face ție un cadou! Meriți!

Detaliile ofertei Dames de Black Friday pe scurt:

1. ✔CADOU un NAPRON pentru masa de Crăciun la fiecare comandă

2. ✔Împachetare comandă în husă textilă ideală de pus direct sub brad!

3. ✔Transport GRATUIT

4. ✔Extragere 3 VOUCHERE de 500 lei

5. ✔ Mystery Pack cu produse DAMES pentru comenzi de peste 1000 lei

6. ✔ Perioada Black Friday 10 Noiembrie – 12 Noiembrie 2023

7. ✔Personalizare GRATUITĂ pe dimensiunile tale

8. ✔Reduceri de până la 70% la peste 500 de articole.

Fiecare comandă va fi livrată într-o husă satinata și va avea contine un napron cu motive de Craciun, cadou din partea noastră. În cazul comenzilor multiple, identificabile în sistem sub aceleași date de livrare (nume, adresa, telefon etc.) comenzile se cumulează și se trimite un singur napron, respectiv o husă adaptată volumului produselor comandate.

Regulament Cum poți câștiga unul din cele 3 vouchere de 500 de lei:

• Comandă cel puțin un produs de pe www.dames.ro, în perioada 10-12 noiembrie 2023

• Mult succes la extragerea ce va avea loc live pe Facebook pe data de 14 noiembrie 2023, revenim cu ora exacta tot pe Facebook luni 13 Noiembrie 2023. • Vor fi 3 câștigători, câte unul pentru fiecare din voucherele în valoare de 500 lei. Voucherele vor putea fi utilizate pe www.dames.ro, doar la comenzile ulterioare, până pe 8 Martie 2024.

• Important: În cazul în care coletul aferent comenzii câștigătoare este refuzat sau returnat, vocherul își pierde valabilitatea.

Intră în atmosfera grozavă de Black Friday de la noi din fabrică și urmărește acest video ce îți oferă toate detaliile concursului!

Dacă nu ești sigură că ținuta ți se potriveste, poți apela cu ușurință, telefonic la 0766466911 sau prin chat box, la unul dintre consultanții noștri în fashion. În felul acesta vei ști fără nicio îndoială că hainele Dames sunt alegerea perfectă. Ținutele pot fi și pot fi realizate exact pe măsurile tale.

Pentru fiecare comandă realizată în această perioadă, noi îți mulțumim cu recunoștință pentru susținerea producătorilor români și te încurajăm să cumperi produse fabricate în România! Nu pentru că este la modă, ci pentru că gestul tău chiar poate avea impact. Mai mare, decât poate te aştepţi. Vezi aici de ce! Odată făcută comanda, cadoul este pe drum și înscrierea în concurs asigurată. Simplu, nu? Comandă ținutele preferate de Black Friday și profită de reduceri!