Articolele 1-60 din 125

Setați ascendent
 1. Esarfa subtire imprimata Solidaritate pentru Ucraina CMD2240
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Solidaritate pentru Ucraina.

  Anul acesta martisorul trebuie sa fie SOLIDARITATEA! Toate incasarile in proportie de 100% pentru aceasta rochie vor fi donate catre Fundatia Umanitara “Jeni Mandachi” . Haideti sa fim alaturi de oamenii greu incercati in aceasta perioada si sa ne rugam ca acest cosmar sa se termine cat mai repede. Donatii directe se pot face in conturile Fundatia Umanitara “Jeni Mandachi”. Obligatoriu de scris la plata “”UCRAINA”. Banii vor ajunge la refugiati doar daca scrie clar “UCRAINA”.

  RO52BTRLRONCRT0496865701 – RON

  RO02BTRLEURCRT0496865701 – EUR

  RO57BTRLGBPCRT0496865701 – GBP

  Esarfa albastra, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model solidaritate.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 2. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model de Craciun CMD1536
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit fulgi de zapada ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

   

 3. Esarfa circulara din catifea imprimata digital CMD1541
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit auriu deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 4. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model de Craciun CMD1542
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit de Craciun ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 5. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model de Craciun CMD1543
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit de Craciun ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 6. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1544
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 7. Esarfa circulara din catifea,antracit imprimata cu model floral CMD1545
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară, antracit, din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 8. Esarfa circulara din catifea imprimata cu motive de Craciun CMD1635
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital, bej cu motive de Craciun,  deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 9. Esarfa circulara din catifea imprimata cu motive de Craciun CMD1638
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu motive de Craciun ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 10. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Craciun CMD3678
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Craciun.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 11. Esarfa rosie subtire imprimata cu model Christmas Flower verde CMD3680
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa rosie subtire imprimata cu model Christmas Flower verde .

  Esarfa rosie, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 12. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Pumpkins CMD3420
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Pumpkins.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 13. Esarfa rosie subtire imprimata digital Eminescu CMD3772
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa rosie subtire imprimata digital Eminescu.

  Esarfa rosie, subtire, eleganta si rafinata, imprimata Eminescu . Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 14. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral turcoaz CMD3669
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral turcoaz .

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 15. Esarfa verde subtire imprimata cu model Ursuleti CMD3958
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa verde subtire imprimata cu model Ursuleti .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model, ursuleti ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 16. Esarfa alba subtire imprimata Stilist CMD4003
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa alba subtire imprimata Stilist .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata digital ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 17. Esarfa subtire imprimata cu model Floral CMD2065
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata cu model Floral.

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata digital cu model floral deosebit ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.  

 18. Esarfa subtire imprimata Informatica CMD3944
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Informatica.

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model, informatica ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 19. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Crini CMD1546
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 20. Esarfa circulara din catifea imprimata digital cu model floral CMD1547
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 21. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1548
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 22. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1636
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital, gri cu motive de Craciun ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 23. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1645
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 24. Esarfa circulara din catifea verde imprimata cu model Frunze CMD1651
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă verde, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model frunze deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

   

 25. Esarfa neagra circulara din catifea imprimata cu model Grafic CMD1652
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă neagra, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model grafic deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 26. Esarfa circulara din catifea bleumarin imprimata cu model Floral CMD3539
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea bleumarin imprimata cu model Floral .

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 27. Esarfa circulara din catifea violet imprimata Picaturi de roua CMD3547
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea violet imprimata Picaturi de roua .

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 28. Esarfa circulara din catifea gri imprimata cu model floral CMD3594
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea gri imprimata cu model floral.

  Eșarfă gri, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 29. Esarfa subtire imprimata Sport CMD3942
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Sport.

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model, educatie fizica ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 30. Esarfa subtire imprimata in nuante de maro CMD3943
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata in nuante de maro .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata in nuante de maro ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 31. Esarfa circulara din catifea bej imprimata cu model abstract CMD3317
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea bej imprimata cu model abstract.

  Eșarfă bej, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model abstract deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 32. Esarfa circulara din catifea bej imprimata cu model geometric CMD3318
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea bej imprimata cu model geometric.

  Eșarfă bej, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model geometric deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 33. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model multicolor CMD3319
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model multicolor.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model multicolor deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 34. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Floral CMD3320
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 35. Esarfa verde circulara din catifea imprimata cu model floral CMD3321
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral verde.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral verde deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 36. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1644
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 37. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1649
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 38. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model grafic CMD1650
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model grafic deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 39. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model Grafic CMD1653
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă neagra, circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model grafic deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 40. Esarfa bleu subtire imprimata digital Chimie CMD3552
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa bleu, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model imprimat chimie . Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 41. Esarfa subtire imprimata Engleza CMD3633
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Engleza .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata Engleza.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 42. Esarfa subtire imprimata Matematica CMD3634
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Matematica .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata Matematica.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 43. Esarfa subtire imprimata Geografie CMD3635
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata Geografie.

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata Geografie.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 44. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model multicolor CMD3322
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model multicolor

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model multicolor deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 45. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model mandala CMD3419
  începând de la 85,00 RON

  Esarfa circulara din catifea imprimata cu model mandala.

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model mandala deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 46. Card Cadou
  Rating:
  100 % of 100

  De la 100,00 RON

  Către 500,00 RON

  Ofera o surpriza minunata unei persoane dragi.

  Avantajele cardului cadou electronic DAMES – simplu, rapid, personalizabil!

  Surprinde chiar şi atunci când nu poţi fi alături, faţă în faţă. Cardul cadou Dames poate fi un MULTUMESC, TE IUBESC, SUNT AICI sau TE RESPECT. Sau poate fi toate la un loc. Gestul tău cu siguranţă va impresiona şi va fi apreciat. Este darul ideal deoarece fiecare persoana care il primește, isi poate alege instant tinutele preferate de pe http://www.dames.ro

  Cardul cadou reprezinta solutia perfecta atunci cand esti in impas si trebuie sa faci cadou pentru soție, cadou pentru mama, fiica sau cadou pentru cea mai buna prietena. Trebuie doar să alegi momentul potrivit deoarece poti oferi cardul ca un cadou de Craciun inspirat, cadou pentru ziua de nastere, cadou pentru 8 martie sau doar o simpla multumire. Posibilitatile sunt nelimitate. Gestul tau cu siguranta va impresiona si va fi apreciat.

  Cardul Cadou DAMES este un card electronic si este primit de catre destinatar, direct pe email, insotit de mesajul pe care vrei sa il transmiti si pe care il adaugi in campul dedicat. Mesajul este privat. Nu il vezi decat tu si destinatarul caruia i-l trimiti.

  Poti alege valoarea cardului între 100 si 500 de lei. Persoana draga care il primeste poate face cumparaturi de o valoare egala sau mai mare cu cea înscrisa pe card. Cardul cadou electronic poate fi folosit de mai multe ori, pana la epuizarea sumei si nu are limita de valabilitate.

  Află tot ce trebuie să știi despre cardul cadou Dames https://www.dames.ro/blog/post/card-cadou/

  Pentru mai multe detalii, ne puteti oricand contacta telefonic/whatsapp la 0766466911 sau prin email la contact@dames.ro. Spor la surprize!

 47. Esarfa subtire kaki imprimata cu model Floral CMD2130
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire kaki imprimata cu model Floral .

  Esarfa kaki, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 48. Esarfa subtire imprimata cu model Flori de mar CMD2131
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire imprimata cu model Flori de mar

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model flori de mar ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 49. Esarfa subtire in nuante de albastru imprimata cu model Floral CMD2252
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa subtire in nuante de albastru imprimata cu model Floral.

  Esarfa in nuante de albastru, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 50. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1643
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută. Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 51. Esarfa circulara din catifea imprimata cu model floral CMD1647
  începând de la 85,00 RON

  Eșarfă circulară din catifea, elegantă și rafinată, imprimată digital cu model floral deosebit ce pune în evidență orice ținută.  Este călduroasă și moale, extrem de plăcută la atingere. Eșarfa tubulară poate fi purtată în sezonul rece, la ținute casual, office sau elegante. Eșarfa circulară este dublată; are lațimea de 25 cm si lungimea de 70cm, tocmai pentru a fi ușor de purtat și a ține cald ori de câte ori ai nevoie.

 52. Esarfa neagra subtire imprimata cu model Crini CMD3468
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa neagra subtire imprimata cu model Crini.

  Esarfa neagra, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 53. Esarfa bej subtire imprimata cu model Floral CMD3894
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa bej subtire imprimata cu model Floral.

  Esarfa bej, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral multicolor ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 54. Esarfa multicolora subtire imprimata Music CMD3940
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa multicolora subtire imprimata Music .

  Esarfa subtire, eleganta si rafinata, imprimata multicolor ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 55. Esarfa bej subtire imprimata cu model Floral CMD3330
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa bej subtire imprimata cu model Floral .

  Esarfa bej, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 56. Esarfa neagra subtire imprimata cu model Floral CMD3334
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa neagra subtire imprimata cu model Floral .

  Esarfa neagra, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 57. Esarfa albastru violet subtire imprimata cu model Floral CMD3335
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa albastru violet subtire imprimata cu model Floral.

  Esarfa albastru violet, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 58. Esarfa grena subtire imprimata cu model Trandafiri CMD3345
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa grena subtire imprimata cu model Trandafiri .

  Esarfa grena, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model trandafiri ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 59. Esarfa neagra subtire imprimata cu model Floral multicolor CMD3350
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa neagra subtire imprimata cu model Floral multicolor .

  Esarfa neagra, subtire, eleganta si rafinata, imprimata cu model floral multicolor ce pune in evidenta orice tinuta. Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

 60. Esarfa alba subtire imprimata cu model Traditional CMD2070
  începând de la 75,00 RON

  Esarfa alba subtire imprimata cu model Traditional.

  Esarfa alba, subtire, eleganta si rafinata, imprimata digital cu model traditional ce pune in evidenta orice tinuta.  Este fina si extrem de placuta la atingere. Esarfa poate fi purtata primavara si toamna la tinute casual, office sau elegante. Esarfa este dublata; are latimea de 25 cm si lungimea de 145 cm, pentru a fi usor de purtat.

Bucură-te de colecția elegantă de eșarfe dedicată femeilor. Vei descoperi eșarfe elegante și rafinate imprimate digital cu model deosebit ce pun în evidență orice ținută. Eșarfele sunt ideale pentru perioadele reci și oferă oricărei ținute un caracter stilat.