Articolele 1-60 din 646

Setați ascendent
 1. Sacou de vara cu maneca scurta alb imprimat cu model floral CMD2761
  începând de la 239,00 RON

  Sacou de vara cu maneca scurta alb imprimat cu model floral

  Sacoul alb, imprimat cu model floral are mâneci scurte şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

  Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-alba-imprimata-cu-model-floral-cmd2762.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

 2. Sacou de vara cu maneca scurta imprimat multicolor SS24
   New
   Sacou de vara cu maneca scurta imprimat multicolor SS24
   începând de la 239,00 RON

   Sacou de vara cu maneca scurta imprimat multicolor.

   Cod produs - CMD5309

   Sacoul cambrat, imprimat cu model multicolor are maneci scurte si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniaza linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-multicolor-cmd5312-ss24.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

    

  • Sacou violet cambrat imprimat cu model floral CMD1979
   începând de la 239,00 RON

   Sacou violet cambrat imprimat cu model floral.

   Sacou violet, cambrat, imprimat cu model floral  . Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata  se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-clos-violet-imprimata-cu-model-floral-cmd1978.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou negru cambrat imprimat Maci CMD1993
   începând de la 269,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat Maci .

   Sacou negru, cambrat, imprimat cu model floral, Maci. Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

  • Sacou alb cambrat imprimat cu model traditional CMD1994
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat cu model traditional .

   Sacou alb cu imprimeu digital traditional, in contrast. Haina are mineci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute.

   Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila, placuta la purtare.

   Fusta conica, asortata cu imprimeu traditional se achizitioneaza separat si poate fi comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-alba-imprimata-cu-model-traditional-cmd1967.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou lila cambrat imprimat cu model Floral CMD2016
   începând de la 269,00 RON

   Sacou lila cambrat imprimat cu model Floral.

   Sacou lila, cambrat imprimat cu model floral .Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Alege şi fusta conică, asortată https://www.dames.ro/fusta-conica-lila-imprimata-cu-model-floral-cmd1770.html  perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou cambrat imprimat albastru in degrade CMD2017
   începând de la 269,00 RON

   Sacou cambrat imprimat albastru in degrade

   Sacou albastru, cambrat imprimat cu model in degrade.Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Alege şi fusta conică, asortată https://www.dames.ro/fusta-conica-albastra-in-degrade-cmd601.html  perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou alb cambrat imprimat cu model trandafiri CMD2029
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat cu model trandafiri .

   Sacou alb, cambrat imprimat cu model floral,trandafiri .Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Fusta asortata casual imprimata trandafiri se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-floral-cmd874.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou negru cambrat imprimat cu model floral CMD2030
   începând de la 269,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat cu model floral.

   Sacou negru, cambrat imprimat cu model floral .Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Fusta asortata  se achiziționeaza separat si o puteți comandata  aici https://www.dames.ro/fusta-conica-neagra-imprimata-cu-model-floral-cmd1977.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou purple cambrat imprimat cu model floral CMD2032
   începând de la 239,00 RON

   Sacou purple, cambrat, imprimat cu model floral. Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata  se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici  https://www.dames.ro/fusta-conica-purple-imprimata-cu-model-floral-cmd2031.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou casual bej imprimat cu model traditional CMD2045
   începând de la 239,00 RON

   Sacou casual bej imprimat cu model traditional.

   Sacou bej, cambrat, imprimat cu model inspirat din portul traditional romanesc. Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata  se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-bej-imprimata-cu-model-traditional-cmd2048.html   perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou casual bej imprimat digital CMD2047
   începând de la 239,00 RON

   Sacou casual bej imprimat digital .

   Sacou bej, cambrat, imprimat digital. Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata  se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-bej-imprimata-cu-model-traditional-cmd2048.html   perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou alb cambrat imprimat floare albastra CMD2055
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat floare albastra.

   Sacou alb, cambrat imprimat cu model floare albastra.Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Fusta asortata casual imprimata trandafiri se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-alba-imprimata-cu-model-floral-cmd1091.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou alb cambrat imprimat cu model Floral CMD2058
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat cu model Floral.

   Sacou alb, cambrat imprimat cu model floaral.Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Fusta asortata casual imprimata cu model floral se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-alba-imprimata-cu-model-floral-cmd2475.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou negru cambrat imprimat cu model Animal print CMD2074
   începând de la 239,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat cu model Animal print .

   Sacou negru, cambrat, imprimat digital cu model animal print. Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-neagra-imprimata-cu-model-animal-print-cmd2073.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou roz cambrat imprimat cu model floral CMD2107
   începând de la 239,00 RON

   Sacou roz cambrat imprimat cu model floral.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-roz-imprimata-cu-model-floral-cmd2287.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou vernil cambrat imprimat cu model floral CMD2108
   începând de la 239,00 RON

   Sacou vernil cambrat imprimat cu model floral .

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-vernil-imprimata-cu-model-floral-cmd2286.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou bleu cambrat imprimat cu model floral CMD2124
   începând de la 239,00 RON

   Sacou bleu cambrat imprimat cu model floral .

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-bleu-imprimata-cu-model-floral-cmd2265.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou verde cambrat imprimat cu model floral CMD2246
   începând de la 269,00 RON

   Sacou verde cambrat imprimat cu model floral.

   Sacou verde, cambrat imprimat cu model floaral.Haina are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute. Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Fusta asortata imprimata cu model floral se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-floral-cmd782.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

    

  • Sacou verde cambrat imprimat Picaturi de roua CMD2247
   începând de la 239,00 RON

   Sacou verde cambrat imprimat Picaturi de roua.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta conica,verde, asortata imprimata picaturi de roua se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-picaturi-de-roua-cmd223.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou negru cambrat imprimat cu model traditional CMD2257
   începând de la 239,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat cu model traditional.

   Sacou negru, cambrat, imprimat digital cu model traditional inspirat din portul popular romanesc.

   Sacoul are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute.

   Fusta conica asortata imprimata cu motive traditionale se achizitioneaza separat si poate fi comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-traditional-cmd471.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou verde cambrat imprimat cu model floral Lalele CMD2259
   începând de la 239,00 RON

   Sacou verde cambrat imprimat cu model floral Lalele.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-verde-imprimata-lalele-cmd2260.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou galben cambrat imprimat cu model Floral CMD2289
   începând de la 239,00 RON

   Sacou galben cambrat imprimat cu model Floral .

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-galbena-imprimata-cu-model-floral-cmd2288.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou gri cambrat imprimat cu model floral Lalele CMD2290
   începând de la 269,00 RON

   Sacou gri cambrat imprimat cu model floral Lalele. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si rochia asortata https://www.dames.ro/rochie-casual-gri-imprimata-cu-model-floral-lalele-cmd2128.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou casual albastru imprimat cu model traditional CMD2294
   începând de la 239,00 RON

   Sacou casual albastru imprimat cu model traditional.

   Sacou albastru, cambrat, imprimat cu model inspirat din portul traditional romanesc. Haina are maneci trei - sferturi cu slit si se incheie cu prindere tip mos si baba. Modelul subliniază linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. 

   Fusta asortata se achiziționeaza separat si o puteți comandata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-albastra-imprimata-cu-model-traditional-cmd2295.html   perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou in nuante de bleu cambrat imprimat cu model digital CMD2322
   începând de la 269,00 RON

   Sacou in nuante de bleu cambrat imprimat cu model digital.  Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-clo-imprimata-digital-a817bz.html  perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou bleu cambrat imprimat Buburuza CMD2445
   începând de la 269,00 RON

   Sacou bleu cambrat imprimat Buburuza. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si rochia asortata https://www.dames.ro/rochie-casual-bleu-cu-imprimeu-buburuza-cmd2091.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou alb cambrat imprimat Cale CMD2448
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat Cale. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-cale-mov-cmd896.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou negru cambrat imprimat Maci CMD2452
   începând de la 239,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat Maci.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Rochia asortata se achizitioneaza separat si o puteti comanda aici https://www.dames.ro/rochie-casual-neagra-cu-maneca-imprimata-maci-cmd2456.html perfecta pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

  • Sacou alb cambrat imprimat digital CMD2455
   începând de la 269,00 RON

   Sacou alb cambrat imprimat digital.

   Sacou alb, cambrat, imprimat digital. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Produsul nu are sclipici aplicat. Imprimeul este in tesatura.   

  • Sacou vernil cambrat imprimat digital CMD2481
   începând de la 269,00 RON

   Sacou vernil cambrat imprimat digital. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-vernil-imprimata-digital-cmd2526.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou violet cambrat imprimat cu model Floral CMD2482
   începând de la 269,00 RON

   Sacou violet cambrat imprimat cu model Floral . Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-violet-imprimata-cu-model-floral-cmd1775.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou bej cambrat imprimat cu model Floral CMD2485
   începând de la 239,00 RON

   Sacou bej cambrat imprimat cu model Floral.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-bej-imprimata-cu-model-floral-cmd1099.html  perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou galben cambrat imprimat cu model multicolor CMD2488
   începând de la 239,00 RON

   Sacou galben cambrat imprimat cu model multicolor.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-galbena-imprimata-cu-model-multicolor-cmd2548.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou roz cambrat imprimat cu model floral CMD2499
   începând de la 239,00 RON

   Sacou roz cambrat imprimat cu model floral.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-roz-imprimata-cu-model-floral-cmd2287.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral CMD2503
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral.

   Sacoul imprimat rosu-negru cu imprimeu floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-in-doua-culori-imprimata-cu-model-floral-cmd2504.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

  • Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral CMD2505
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral.

   Sacoul imprimat rosu-negru cu imprimeu floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-in-doua-culori-imprimata-cu-model-floral-cmd2506.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou roz cambrat imprimat cu model Fluturi CMD2517
   începând de la 239,00 RON

   Sacou roz cambrat imprimat cu model Fluturi.

   Sacoul are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Rochia asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/rochie-casual-roz-pudra-imprimata-fluturi-cmd1802.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou verde cambrat imprimat cu model floral CMD2528
   începând de la 269,00 RON

   Sacou verde cambrat imprimat cu model floral .

   Sacou verde, cambrat imprimat digital cu model floral in contrast. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila, placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-verde-imprimata-cu-model-floral-cmd1526.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou cambrat imprimat albastru degrade CMD2530
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat imprimat albastru degrade.

   Sacoul cambrat, imprimat, albastru in degrade are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-albastra-imprimata-cu-model-in-degrade-cmd2532.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou cambrat imprimat digital in nuante de albastru Lalele CMD2531
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat imprimat digital in nuante de albastru Lalele .

   Sacoul cambrat, imprimat digital in nuante de albastru cu model floral, Lalele stilizate, are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-albastra-imprimata-cu-model-in-degrade-cmd2532.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou albastru cambrat imprimat cu model Branduse CMD2533
   începând de la 269,00 RON

   Sacou albastru cambrat imprimat cu model Branduse .

   Sacou albastru, cambrat imprimat digital cu model floral,branduse. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou galben cambrat imprimat cu model floral CMD2534
   începând de la 269,00 RON

   Sacou galben cambrat imprimat cu model floral .

   Sacou galben, cambrat imprimat digital cu model floral in contrast. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou negru cambrat imprimat cu model floral CMD2536
   Rating:
   100 % of 100
   începând de la 239,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat cu model floral .

   Sacoul negru, cambrat cu imprimeu floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-neagra-imprimata-cu-model-floral-cmd2535.html  perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou mov cambrat imprimat cu model floral multicolor CMD2540
   începând de la 239,00 RON

   Sacou mov cambrat imprimat cu model floral multicolor.

   Sacoul mov, cambrat cu imprimeu floral multicolor are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-mov-imprimata-cu-model-floral-multicolor-cmd2541.html  perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou albastru cambrat imprimat cu model Stelute CMD2544
   începând de la 269,00 RON

   Sacou albastru cambrat imprimat cu model Stelute.

   Sacou albastru, cambrat imprimat digital cu model Stelute in contrast. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si rochia asortata https://www.dames.ro/rochie-casual-albastra-imprimata-cu-model-stelute-cmd2542.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou alb negru cambrat imprimat cu model grafic CMD2545
   Rating:
   100 % of 100
   începând de la 239,00 RON

   Sacou alb negru cambrat imprimat cu model grafic .

   Sacoul imprimat alb negru cu imprimeu grafic are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Alege si rochia asortata https://www.dames.ro/rochie-casual-alb-negru-imprimata-cu-model-grafic-cmd2272.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou alb cambrat cu imprimeu Lalele CMD2546
   începând de la 239,00 RON

   Sacou alb cambrat cu imprimeu Lalele.

   Sacoul alb, cambrat cu imprimeu floral, lalele multicolore are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-alba-imprimata-cu-lalele-multicolore-cmd2547.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou negru cambrat imprimat Floral CMD2550
   începând de la 269,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat Floral.

   Sacou negru, cambrat imprimat digital cu model floral in contrast. Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-neagra-imprimata-cu-model-floral-cmd1977.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou casual alb imprimat cu model multicolor
   Rating:
   90 % of 100
   începând de la 269,00 RON

   Sacou casual alb imprimat cu model multicolor.

   Cod produs -CMD2553.

   Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei, flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila, placuta la purtare.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-multicolora-imprimata-digital-cmd2980.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou casual negru imprimat cu model multicolor CMD2554
   începând de la 269,00 RON

   Sacou casual, negru imprimat cu model multicolor . Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou casual alb imprimat cu model Navy CMD2555
   începând de la 269,00 RON

   Sacou casual alb imprimat cu model Navy . Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

    

  • Sacou negru cambrat imprimat Fluturi CMD2556
   începând de la 269,00 RON

   Sacou negru cambrat imprimat Fluturi . Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral CMD2564
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral.

   Sacoul imprimat bej negru cu imprimeu floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-in-doua-culori-imprimata-cu-model-floral-cmd2565.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou portocaliu cambrat imprimat Piano CMD2574
   începând de la 269,00 RON

   Sacou portocaliu cambrat imprimat Piano.

   Sacoul are mâneci lungi şi se încheie cu nasture. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Sacoul este realizat dintr-o țesătură neșifonabilă, placută la purtare.

   Alege si rochia asortata https://www.dames.ro/rochie-imprimata-digital-piano.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral CMD2622
   începând de la 239,00 RON

   Sacou cambrat in doua culori cu imprimeu floral .

   Sacoul imprimat bej negru cu imprimeu floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă. Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital se achizitioneaza separat si poate fi comndata aici https://www.dames.ro/fusta-conica-in-doua-culori-imrimata-cu-model-floral-cmd2520.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou violet cambrat imprimat cu model floral CMD2623
   începând de la 269,00 RON

   Sacou violet cambrat imprimat cu model floral.

   Sacou violet cambrat imprimat cu model Floral . Haina are maneci lungi si se incheie cu nasture. Modelul subliniaza linia taliei ,flateaza silueta si este ideal pentru a da personalitate intregii tinute. Sacoul este realizat dintr-o tesatura nesifonabila ,placuta la purtare.

   Alege si fusta asortata https://www.dames.ro/fusta-conica-violet-imprimata-cu-model-floral-cmd1775.html perfecta pentru alcatuirea unei tinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 56cm, marimea 38 = 57cm, marimea 40 = 58cm, marimea 42 = 59cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46 = 61cm, marimea 48 = 62cm, marimea 50 = 63cm, marimea 52 = 64cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 58cm, marimea 38 = 59cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 60cm, marimea 46m = 61cm, marimea 48 = 61cm, marimea 50 = 62cm, marimea 52 = 62cm.

  • Sacou bej cambrat imprimat cu model floral CMD2628
   începând de la 239,00 RON

   Sacou bej cambrat imprimat cu model floral .

   Sacoul bej, cambrat imprimat cu model floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă.

   Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital cu model floral se achiziționeaza separat si o puteți comanda aici https://www.dames.ro/fusta-conica-imprimata-cu-model-floral-cmd587.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou albastru violet cambrat imprimat cu model floral CMD2642
   începând de la 239,00 RON

   Sacou albastru violet cambrat imprimat cu model floral .

   Sacoul albastru violet, cambrat imprimat cu model floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă.

   Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital cu model floral se achiziționeaza separat si o puteți comanda aici https://www.dames.ro/fusta-conica-albastru-violet-imprimata-cu-model-floral-cmd2643.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  • Sacou lila cambrat imprimat cu model floral CMD2644
   începând de la 239,00 RON

   Sacou violet cambrat imprimat cu model floral.

   Sacoul violet, cambrat imprimat cu model floral are mâneci trei sferturi cu şliţ şi se încheie cu prindere tip moş şi babă.

   Modelul subliniază linia taliei, flatează silueta şi este ideal pentru a da personalitate întregii ţinute.

   Fusta asortata imprimata digital cu model floral se achiziționeaza separat si o puteți comanda aici https://www.dames.ro/fusta-conica-lila-imprimata-cu-model-floral-cmd2942.html perfectă pentru alcătuirea unei ţinute complete, deosebite.

   Lungime sacou masurata din cel mai inalt punct al umarului: marimea 36 = 57cm, marimea 38 = 58cm, marimea 40 = 59cm, marimea 42 = 60cm, marimea 44 = 61cm, marimea 46= 62cm, marimea 48 = 63cm, marimea 50 = 64cm, marimea 52 = 65cm.

   Lungime maneca sacou masurata din partea exterioara din umar cu bratul intins pe langa corp : marimea 36 = 46cm, marimea 38 = 46,5cm, marimea 40 = 47cm, marimea 42 = 47cm, marimea 44 = 48cm, marimea 46 = 48cm, marimea 48 = 48,5cm, marimea 50 = 49cm, marimea 52 = 49cm.

  Sacouri dama elegante

  Sacoul este unul dintre articolele vestimentare care nu lipseste din garderoba femeilor. El ajuta la crearea unui look impecabil, oferindu-le acestora un aer chic si rafinat.

  In cazul in care te gandesti sa adaugi in dressingul tau mai multe sacouri dama elegante, Dames.ro este magazinul online pe care te poti baza! Ti-am pregatit o gama larga de sacouri elegante de dama la preturi accesibile oricui. De pe site-ul nostru, poti comanda modele deosebite, potrivite atat pentru mersul la birou, cat si pentru un eveniment special sau o iesire in oras cu prietenii.

  Ne „jucam” cu o paleta vasta de nuante si cream blazere de dama elegante, care satisfac toate preferintele. Indiferent ca esti in cautarea unui sacou deschis la culoare sau intr-o culoare intensa, cu nasturi sau fara, ideal pentru sezonul cald sau rece, pe Dames.ro ai posibilitatea sa gasesti ceea ce cauti. Modelele noastre sunt variate si au imprimeuri inedite, care capteaza imediat privirea. Poti alege un sacou dama elegant cu un imprimeu traditional, floral, in degrade, precum si alte modele deosebite, care te vor scoate din anonimat!

  Sacourile de pe site-ul nostru sunt versatile, putand fi purtate atat in combinatie cu o rochie sau o fusta, cat si alaturi de o pereche de pantaloni. Achizitioneaza sacouri de dama elegante si vei putea sa creezi cu ajutorul lor o multime de outfituri care vor capta toate privirile!

  Profita acum de preturile avantajoase si comanda sacouri create din tesaturi nesifonabile, placute la atingere, care iti vor oferi un aer sofisticat si confort sporit!