De ce să cumperi produse fabricate în România?

Life Style Date: Jan 13, 2021

E atât de simplu să produci o schimbare. Cumpără produse fabricate în România! Nu pentru că este la modă, ci pentru că gestul tău chiar poate avea impact. Mai mare, decât poate te aştepţi. Să povestim.

Să fii producător român nu este un drum fără bariere. Dimpotrivă. Poate câteodată e mai provocator, decât ne-am dori şi, totuşi, momentele acelea de victorie - reprezentate de satisfacţia clienţilor noştri şi cuvintele frumoase pe care le primim adesea - fac să merite cu prisosinţă întreaga călătorie.

Toate ţinutele Dames sunt produse în fabrica noastră de la Iaşi. Asta înseamnă din start câteva sute de locuri de muncă, impozite plătite către Statul Român (si reinvestite în educaţie, sănătate, cultură), servicii plătite către furnizorii de utilităţi, curierat etc. (care, de asemenea, au angajaţi).

Tu cumperi unul sau mai multe produse fabricate în România, care îţi fac plăcere şi susţii astfel un întreg lanţ de servicii realizate de oameni, care ştiu, în fiecare zi, că au unde să muncească. Când priveşti astfel lucrurile, nu ai cum să te mai gândeşti că nu contează de unde cumperi. Are o mare importanţă, iar noi îţi mulţumim pentru fiecare achiziţie.

În întreaga ecuație de susținere intră și incertitudinea vremurilor în care trăim. De aceea, mai mult ca oricând, te încurajăm Poartă româneşte! Mănâncă româneşte! Bucură-te româneşte!

Daca vezi acest mesaj, e un semn, o reamintire, un mulțumesc!