Utilizarea magazinului online www.dames.ro înseamnă acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Site-ul www.dames.ro este proprietatea S.C. All Cio Invest, cu sediul social în str. PODISULULUI NR.5, județul Iași, cod fiscal RO27102215, J22/911/2010.
Întregul conținut al site-ului www.dames.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) este proprietatea SC ALL CIO INVEST și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.


Niciun material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea prealabilă a SC ALL CIO INVEST. Toate drepturile sunt rezervate. Dacă pe acest site sesizați o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa: marketing@allcioinvest.ro.


SC ALL CIO INVEST nu poate fi făcut responsabilă pentru nicio paguba adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului www.dames.ro sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta.


Este necesar acordul pentru SC ALL CIO INVEST a lega acest site cu alte site-uri. SC ALL CIO INVEST nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.


Informațiile despre produse și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate.


Prețurile produselor www.dames.ro sunt actualizate la anumite intervale de timp.


SC ALL CIO INVEST își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă) dacă un anumit produs a fost epuizat.

 

Garanția produselor Dames

Pentru toate produsele vandute și livrate de către Dames beneficiați de garanție conform legislației în vigoare. Fiecare produs Dames este însoțit de o etichetă cu informații despre compoziția materialelor, utilizarea și curățarea produselor.

Produsele comercializate pe www.dames.ro sunt noi.

În cazul în care ați plătit pentru un produs în avans, dar produsul nu va fi pe stoc, situație excepțională, vă vom returna suma plătită în termenul prevăzut de lege.

 

Prețuri și promoții

Prețurile de pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (19%).  Promoțiile si ofertele speciale au condiții speciale. Prin urmare, vor fi semnalate corespunzător pe site. Punctual, daMes poate organiza reduceri la produsele din magazinul online www.dames.ro. Atunci când se intampla acest lucru, daMes va anunta public reducerile pe toate canalele de comunicare existente. Totodata, daMes poate acorda coduri de reducere sau vouchere pentru a-și fideliza clienții. Codurile de reducere sau voucherele primite îți permit o reducere valorică sau procentuală în funcție de regulile menționate de daMes. Ca o regulă generală, codurile de reducere și voucherele nu se cumulează cu alte produse la reducere, cu excepția situației în care daMes prevede altfel. Reducerea se aplică la valoarea totală a coșului de cumpărături, TVA inclusă.

 

Produsele digitale imprimate la comandă

Pentru comenzile care conțin cel puțin un produs digital făcut la comandă, în funcție de dificultatea graficii, se poate percepe un avans de 50% din valoarea produselor digitale alese. Diferența se va achita la livrarea comenzii. Procesul de fabricație durează între 1 și 3 săptămâni. În cazul produselor făcute la comandă, dreptul de retur de 14 zile nu se aplică, conform informațiilor din pagina privind returul. 

 

Litigii
Prin accesarea site-ului www.dames.ro (vizitarea sau cumpărarea produselor oferite de acesta) și bifarea căsuței „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile”, utilizatorul se declară de acord cu "Termenii și conditiile de utilizare" de mai sus.
Orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și SC ALL CIO INVEST se va rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care apare o astfel de situație, persoana de contact este Simona Ciobotaru. Adresa de e-mail la care pot fi transmise eventuale nemulțumiri și probleme este ciobotaru@allcioinvest.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0766466911.

Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.


Dispoziții finale
SC ALL CIO INVEST își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și ale continutului site-ului http://www.dames.ro/ și a structurii acestuia, fără notificare prealabilă.


SC ALL CIO INVEST nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză.