Condiții daMes produse digitale

  • Daca nu gasesti unul dintre imprimeurile digitale propuse de noi aici , ne poți trimite un alt imprimeu la adresa grafica@allcioinvest.ro, specificând ce produs doriti: rochie, fustă, bluză sau jachetă. Asigură-te că poza pe care o trimiteti are o rezolutie mare și este clară și că nu este purtătoare de licenta. Veti fi contactată imediat după ce primim e-mailului pentru a clarifica toate detaliile legate de comanda dvs. Mai multe detalii aici.
  • Procesul de fabricație pentru un produs cu imaginea trimisa de tine durează 7 - 14 zile lucrătoare, dar pentru urgente putem livra si in 72 de ore (trebuie doar sa ne comunici). Pentru acest tip de produse exista un extra cost care se adauga la pretul produsului si care va fi comunicat la momentul discutiei initiale. 
  • Dreptul de retur nu se aplică la produsele digitale cu fotografia personala dorita de dvs, fiind produse personalizate și făcând excepție de la dreptul de retragere.

Găsești aici detalii despre transport.

 

Potrivit Ordonanței de Guvern nr.34/ 2014, ART. 16, exceptii de la dreptul de retragere, produsele configurate, personalizate la solicitarea utilizatorului/ clientului nu se supun returului.

„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

De asemenea, acest fapt este precizat și în legislația europeană:

„Perioada de reflecție nu este valabilă în cazul următoarelor produse:

- bilete avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade determinate

- produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)

- produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă, un laptop la care s-au adăugat alte componente față de cele de bază)

- suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire

- conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea în streaming - bunuri cumpărate de la persoane fizice

- contractele urgente de reparații și întreținere

- dacă sunați un instalator pentru a-l ruga să vă repare un duș, nu puteți anula lucrarea, odată ce ați convenit asupra prețului serviciului.”

Sursa: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm

 

TOP