Condiții daMes produse digitale

  • Îți poți alege unul dintre imprimeurile digitale propuse de noi aici  sau ne poți trimite un alt imprimeu la adresa grafica@allcioinvest.ro, specificând ce produs dorești: rochie, fustă, bluză sau jachetă. Asigură-te că poza pe care ne-o trimiți are o rezoluție mare și este clară. Vei fi contactată imediat după ce primim e-mailul tău pentru a clarifica toate detaliile legate de comanda ta. Mai multe detalii aici.
  • Înainte de a plasa o comandă pentru un produs digital, asigură-te că ai consultat ghidul de mărimi și dimensiunile de la fiecare tip de produs și ți-ai ales mărimea care ți se potrivește sau ne poti trimite dimensiunele tale si putem personaliza produsul tinand cont de ele asftel incat produsul sa iti vina perfect.
  • Procesul de fabricație pentru un produs digital durează 7 - 14 zile lucrătoare, dar pentru urgente putem livra si in 72 de ore (trebuie doar sa ne comunici). 
  • Teoretic, dreptul de retur nu se aplică la produsele digitale, fiind produse personalizate și făcând excepție de la dreptul de retragere. Costurile de productie pentru un produs personalizat sunt mari si in spatele procesului de productie sta o intreaga echipa care lucreaza la produsul dvs, dar pentru ca avem incredere in produsele noastre si in dvs acceptam retururi si la produsele imprimate digital. Spor la cumparaturi!

 

Găsești aici detalii despre transport.

 

Potrivit Ordonanței de Guvern nr.34/ 2014, ART. 16, exceptii de la dreptul de retragere, produsele configurate, personalizate la solicitarea utilizatorului/ clientului nu se supun returului.

„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

De asemenea, acest fapt este precizat și în legislația europeană:

„Perioada de reflecție nu este valabilă în cazul următoarelor produse:

- bilete avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade determinate

- produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)

- produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă, un laptop la care s-au adăugat alte componente față de cele de bază)

- suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire

- conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea în streaming - bunuri cumpărate de la persoane fizice

- contractele urgente de reparații și întreținere

- dacă sunați un instalator pentru a-l ruga să vă repare un duș, nu puteți anula lucrarea, odată ce ați convenit asupra prețului serviciului.”

Sursa: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm

 

TOP