Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, este foarte simplu. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1. Trimite-ne un mesaj pe secretariat@allcioinvest.ro in care ne comunici detaliile comenzii si produsul/produsele pentru care vrei sa faci retur. Descarca aici FORMULARUL DE RETUR

2. Dacă doresti doar inlocuirea produsului cu acelasi dar in alte marimi sau cu un alt produs, ne poti contacta telefonic la numarul 0766 466 911 si te vom consilia sa faci alegerea potrivita. In cazul acesta vom aplica procedura de colet la schimb GRATUIT. Curierul ajunge la tine cu noul produs si tu doar trebuie sa-i inmanezi produsul primit anterior, fara niciun cost suplimetar de livrare.

3. Asigura-te ca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi. In cazul returului deifinitv produsele se returneaza prin curier sau posta, la adresa sediului nostru din strada Bucium, nr. 34, Iasi, catre societatea comerciala ALL CIO INVEST S.R.L., detinatoarea brandului DAMES. Costul returului este suportat de catre expeditor.

4. Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite. Rambursarea sumei platite pentru produsele returnate se face in termen de cel mult 14 de zile de la primirea returului, in contul pe care il vei pune la dispozitie.

5. Daca ai primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, te rugam sa refuzi ridicarea coletului.

6. Important de stiut este ca toate produsele imprimate digital se realizeaza la comandă. Teoretic, dreptul de retur nu se aplica produselor digitale, fiind personalizate si confectionate la comanda fac exceptie de la dreptul de retragere. Se întampla asta deoarece costurile de realizare pentru un produs personalizat sunt mai mari. Practic o întreaga echipa reuseste să transpuna o idee, într-o tinuta spectaculoasa. Noi avem însa mare încredere în produsele noastre, dar şi în tine, si de aceea am hotarat sa acceptam retururi inclusiv la produsele imprimate digital. Spor la cumparaturi si iti multumim pentru incredere si pentru sustinerea producatorilor romani!

 

TOP