Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, este foarte simplu. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

1. Trimite-ne un mesaj pe secretariat@allcioinvest.ro in care ne comunici detaliile comenzii si produsul/produsele pentru care vrei sa faci retur. Descarca aici FORMULARUL DE RETUR

2. Asigura-te ca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi. Produsele se returneaza in ambalajele originale, pe adresa noastra prin curier.

3. Adresa la care trebuie sa trimiti produsele este: SC ALL CIO INVEST SRL, str. Bucium, nr. 34, Iasi

4. Te tinem la curent cu momentul in care returul ajunge la fabrica noastra. Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite. Ulterior, vei fi notificat in momentul in care iti restituim suma echivalenta returului tau. Rambursarea sumei platite pentru produsele returnate se face in termen de cel mult 30 de zile de la primirea returului, in contul pe care il vei pune la dispozitie.

 

Daca ai primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, te rugam sa refuzi ridicarea coletului.

Dacă vrei doar înlocuirea unei marimi sau a unei culori, avem o echipa de creatie gata sa te consilieze ca să faci alegerea potrivita. In cazul acesta vom face colet la schimb, caz in care trebuie sa achitati taxa de transport de 20 RON.

Dreptul de retur de 14 zile nu se aplică la produsele digitale, fiind produse personalizate si făcand exceptie de la dreptul de retragere. Afla mai multe despre aceasta exceptie aici.