Daca vrei sa returnezi sau sa schimbi o comand sau un produs, este foarte simplu. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1. Trimite-ne un mesaj pe secretariat@allcioinvest.ro in care ne comunici detaliile comenzii si produsul/produsele pentru care vrei sa faci retur. Descarca aici FORMULARUL DE RETUR

2. Dacă doresti doar inlocuirea produsului cu acelasi, dar in alte marimi sau cu un alt produs, ne poti contacta telefonic la numarul 0766 466 911 si te vom consilia sa faci alegerea potrivita. In cazul acesta vom aplica procedura de colet la schimb GRATUIT. Curierul ajunge la tine cu noul produs si tu doar trebuie sa-i inmanezi produsul primit anterior, fara niciun cost suplimetar de livrare. Acceptăm un singur schimb de produs, care este gratuit. Cu alte cuvinte, puteți solicita înlocuirea acestuia o singură dată fără costuri suplimentare, dar nu va mai fi acceptat ca și retur daca acesta este personalizat pe dimensiunile tale. De asemenea, pentru comenzile valorice de sub 100 lei, in cazul schimbului se achita costul de transport de 20 lei. 

3. Asigura-te ca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi. In cazul returului definitiv produsele se returneaza prin curier sau posta, la adresa sediului nostru din strada Bucium, nr. 34, Iasi, catre societatea comerciala ALL CIO INVEST S.R.L., detinatoarea brandului DAMES. Costul returului este suportat de catre expeditor. Poti solicita ridicarea produsului de catre noi, dar se retine un cost de 20 lei TVA inclus, din valoarea comenzii. Cost care reprezita costul transportului.

4. Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, in caz ca nu fost indeplinite conditiile de retur, te vom contacta. In caz contrar rambursarea sumei platite pentru produsele returnate se face in termen de cel mult 14 de zile de la primirea returului, in contul pe care il vei pune la dispozitie.

5. Daca ai primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, te rugam sa refuzi ridicarea coletului.

6. Important de stiut este ca produsele personalizate pe dimensiunile dvs se realizeaza la comandă. Teoretic, dreptul de retur nu se aplica acestor produse, fiind personalizate si confectionate la comanda fac exceptie de la dreptul de retragere. Se întampla asta deoarece costurile de realizare pentru un produs personalizat sunt mai mari. Practic o întreaga echipa reuseste să transpuna o idee, într-o tinuta spectaculoasa. Noi avem însa mare încredere în produsele noastre, dar şi în tine, si de aceea am hotarat sa ACCEPTAM RETURURI inclusiv la produsele personalizate pe dimensiunile dvs. 

7. Punctul, pentru dimensiuni personalizate mai mari de bust 128cm, talie 115cm, solduri 135cm ne rezervam dreptul de a nu accepta retur. De asemenea, daca aspectul vizual al produsului sau croiul se schimba considerabil, returul nu este acceptat. Toate aceste aspecte sunt comunicate inaintea plasarii comenzii si doar dupa ce avem confirmarea clientei.

Spor la cumparaturi si iti multumim pentru incredere si pentru sustinerea producatorilor romani!