Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore, zile lucratoare, de la confirmarea comenzii, prin Fan Curier, cost 20 lei/colet. Transportul este gratuit la comenzi peste 250 lei, pentru produse care NU fac obiectul niciunei promotii.

IMPORTANT! Contravaloarea transportului se achita chiar daca valoarea comenzii depaseste 250 de lei, in cazul in care comanda include produse aflate la reducere. Transportul este gratuit doar pentru comenzile care contin produse aflate la pret intreg.

Pentru comenzile livrate in afara oraselor se plateste o taxa suplimentara de 0,80 lei/kilometru (pret fara TVA).

In cazul neridicarii unui colet, ne rezervam dreptul de a nu mai livra prin ramburs, fiind necesara plata in avans, in contul firmei. Va multumim pentru intelegere!

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul plasarii comenzii. Pentru produsele care sunt achizitionate la comanda, cum este cazul articolelor vestimentare imprimate digital, termenul exact de livrare este comunicat dupa depunerea comenzii.

Pentru Iasi, exista posibilitatea ridicarii produselor in mod gratuit direct de la sediul fabricii aflat pe str. Bucium, nr 34, langa Carrefour Felicia