Ţinutele visurilor tale pe dames.ro. Personalizează gratuit în cel puţin 5 moduri!

Life Style Date: Nov 02, 2020

Dacă ar fi să îţi creezi rochia visurilor tale, cum ar arăta? Te reprezintă în totalitate - e imprimată digital şi modelul are o cromatică senzaţională. Te avantajează perfect, pentru că e croită exact pe măsurile tale. Ţesătura e comodă şi foarte plăcută la purtare. Pare ireal? Nu este, la Dames îndeplinim visuri în fiecare zi. Trebuie să citeşti acest articol pentru că următorul pas este să laşi şi visul tău să devină realitate!

Partea cea mai bună este că nu personalizăm doar rochiile, ci şi fuste sau sacouri. Aşa că ţinutele care te reprezintă sunt doar la un click distanţă. Să povestim!

rochii sacouri fuste dames personalizateVezi produsele>>>   Ţinute Dames cu maci   Ţinute Dames cu picuri de rouă

Personalizarea Dames chiar este gratuită?

DA! Sunt 5 feluri în care poți să îți pui amprenta pe ținutele pe care urmează să le porți, astfel încât efectul wow să fie implicit.

1. Putem schimba forma unei rochii sau a unei fuste. Suntem producători români de haine de damă și de aceea avem posibilitatea de a modifica șablonul produsului, astfel încât, să se potrivească perfect particularităților conformației tale. Modelele de pe site pot fi adaptate, iar tu nu trebuie decât să ne spui preferințele tale!

E uşor să ne contactezi telefonic sau prin whatsapp la numărul 0766 466 911, prin email pe adresa secretariat@allcioinvest.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook.

2. Putem căptuși, la cerere, produsele cu țesături din fibre naturale.

3. Crezi că un model ți se potrivește mai lung sau mai scurt, iți place cu un alt tip de mâneca sau dorești rochiile cu anchior? Spune-ne și se rezolvă.

4. Ai văzut un imprimeu care iți place și îl vrei pe un alt produs, modificăm! Modelele imprimate digital dau unicitate şi personalizează ţinutele exact aşa cum îţi doreşti.Poţi alege dintre sugestiile noastre de imprimeuri - în fiecare lună venim cu noi idei, sau poţi să ne spui tu designul pe care îl doreşti.

5. Croim pe măsura ta! Tu ne dai măsurile și noi croim ținutele care iți vin perfect. Citește totul despre personalizarea made-to-measure aici!

Este important de precizat că toate aceste tipuri prin care noi putem customiza gratuit produsele Dames pe care ți le dorești, nu înseamnă realizarea de rochii, fuste sau bluze la comandă, ci adaptarea modelelor propuse pe site-ul www.dames.ro, în funcție de preferinţele tale.