Pentru plata produselor vestimentare alese de tine, ai la dispozitie trei variante si este suficient sa o selectezi pe cea care ti se potriveste:

1. Plata cu cardul securizata. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele. Procesator plăți online Netopia Payments Romania https://netopia-payments.com/

2. Plata ramburs. Platesti numerar contravaloarea comenzii la preluarea coletului, direct agentului de curierur GLS.

3. Plata prin transfer bancar. Platesti de la orice banca la care ai cont curent. Poti achita extrem de simplu prin seviciile de Internet sau Mobile Banking de la orice banca, direct in contul societatii noastre ALL CIO INVEST SRL (detinatoarea brandului DAMES) IBAN: RO84INGB0014000054048911, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti, Agentia Iasi.

Cota de TVA in Romania este de 19%. Preturile produselor si a serviciilor contin TVA de 19%. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.