Panou separator mobil personalizabil

în stoc
SKU
PSMP
începând de la 379,00 RON Livrare gratuită
Descriere

Ești aproape sa iti redeschizi usile, nestiind inca cum sa respecti standardele stricte de igiena? E destul de simplu - cu panourile separatoare mobile de la Dames! Ce caracteristici le fac atat de unice?

Sunt mobile si simplu de montat! Combina cadre de aluminiu și panouri din tesatura imprimata digital intre ele, pentru a crea un cadru intim si sigur.

Sunt colorate! Doresti logo-ul, doresti meniul, doresti luna de pe cer?! Noi o aducem langa tine! Panouri separatoare viu colorate din tesaturi imprimate digital cu designuri personalizate pentru afacerea ta.

Sunt dezinfectabile! Tesaturile se pot spala si igieniza de cate ori este nevoie. Culorile vii rezista la utlilizari multiple.

Sunt versatile! Fie în zona de servire a restaurantului pentru interior sau exterior, pentru cladirea de birouri open space, in magazine pentru cozi sau ca sistem de ghidare, panourile nostre protejează angajatii, clientii și oaspetii.

Instalează-ti panouri separatoare colorate create special pentru afacerea ta!

Pentru detalii si consultanta suna la 0766 497 545. Suntem aici pentru tine!

Tabelul de marimi poate fi consultat aici
Panouri separatoare din material textil imprimat digital, usor de montat si demontat. Cadrul estedin aluminiu si dimensiunea standard este 200cm x 140 cm. Imaginile si dimensiunile sunt personalizabile.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPanou separator mobil personalizabil
Rating-ul dumneavoastră
TOP