Imprimeul digital se preteaza pentru orice moment si arata grozav! Imbina culorile vibrante cu creativitatea si pasiunea ta pentru frumos, astfel incat hainele pe care le cream cu designul tau sa te reprezinte perfect.

Poti alege dintre sugestiile noastre de imprimeuri - in fiecare luna venim cu noi idei, sau poti veni tu cu designul pe care il doresti. Oricum ar fi tinuta devine unica si personala.

Astfel, pe fusta, rochia sau bluza ta ar putea sa fie ultimul rasarit pe plaja dintr-o vacanta perfecta, campul de lavanda ce parca si acum te face sa ii simti mirosul sau desene tip pop art.

Daca esti pasionat de jurnalism, poti purta de exemplu o vestimentatie cu print ca de ziar. Daca iti place sa pedalezi, poti face asta intr-o rochie cu biciclete. Daca iti place sa citesti, poti sa arati asta lumii printr-un print special cu carti.

Ideea ta pe hainele pe care le porti, in 3 pasi simpli!

1.Selectezi imaginea preferata la o rezolutie cat mai buna, astfel incat imprimeul sa iasa cat mai clar si detaliat. Recomandăm ca imaginea să aibă cel puțin 300 dpi și o rezoluție de peste 2400 X 3500 megapixeli.

2.Completezi formularul de comanda sau ne trimiti imaginea la adresa de e-mail ciobotaru@allcioinvest.ro si mentionezi pe ce articol de imbracaminte iti doresti sa imprimam imaginea (sau doar cateva elemente din imagine) - rochie, fusta sau bluza.  Nu uita sa ne spui masuratorile tale.

3.Dupa ce aflam toate detaliile, facem o simulare virtuala a produsului si ti-o trimitem ca sa fim siguri ca este exact ce iti doresti.

Poti plati online, ori in sistem ramburs, la primirea coletului.

Pentru plata online, datele de care ai nevoie sunt mai jos.

ING (RO84INGB0014000054048911) sau Bancpost (RO63BPOS24609519966RON01).

BENEFICIAR: SC ALL CIO INVEST SRL

COD FISCAL: RO 27102215

J22/911/2010

SEDIU SOCIAL: STR. PODISULUI NR.5, IASI

PUNCT DE LUCRU: STR. BUCIUM NR.34, IASI

 Nimic mai simplu! Asteptam cat mai multe imagini de la voi ca sa cream impreuna articole vestimentare unicat, croite pe dimensiunile tale. Fii unică și atrage toate privirile!