partener-skirtbike

Salut!

Vara acesta ne dăm întâlnire cu voi la SkirtBike, un eveniment adresat femeilor care au făcut din mersul pe bicicletă un stil de viață. 

Cum ne implicăm? 

În primul rând, pentru fiecare eveniment în parte punem la bătaie premii constând în ținute daMes. Dacă vei fi una din norocoasele câștigătoare, îți vei putea alege din magazinul online o ținută în valoare de 150 de lei. Toate instrucțiunile sunt pe cecul cadou primit din partea organizatorilor. În cazul în care întâmpini probleme, dă-ne de veste și te ajutăm să finalizezi comanda. 

 

De asemenea, toate participantele care se înregistrează la eveniment vor primi un voucher care le asigură 25% discount la orice comandă online, cu excepția produselor reduse deja. În acest caz, tot ce trebuie să faci este să completezi codul de pe voucher și reducerea se va calcula automat.

 

Unde ne vom vedea?

Față în față, ne vom vedea la Iași, unde te vom răsfăța cu limonadă și ceva dulce, pentru un boost de energie. 

În rest, toate participantele SkirtBike Mureș, Suceava, Cluj, Constanța și Deva vor putea câștiga premii din partea daMes sau vor primi vouchere cadou. 

Mulțumim organizatoarelor SkirtBike din țară pentru promptitudinea cu care au răspuns invitației noastre și spor la pedalat tuturor!

Cu drag, 

Echipa daMes 

 

TOP