Ne face plăcere să anunțăm că începând de luni, 22 septembrie 2015, Dames este sponsor oficial al Naționalei Feminine de Curling a României. Parteneriatul, încheiat între Dames și Federația Română de Curling, presupune sponsorizarea echipei Pebbles care va reprezenta România la Campionatul European de Curling Feminin – Grupa C, ce se va desfășura în Champery, Elveția, în perioada 12-17 Octombrie 2015. Sponsorizarea este în valoare de 3000 de USD din 3930 USD, sumă necesară acoperirii cheltuielilor specifice unei astfel de participări.

 

„Am aflat despre nevoia de finanțare a echipei Pebbles în urma acțiunii lor de crowdfunding. În primul rând ne-a impresionat povestea lor: patru femei din România, cu cariere în domenii total diferite, fac performanță într-un sport care e atât de puțin cunoscut la noi și foarte puțin promovat. E o poveste frumoasă care trebuie să inspire și alte femei să-și urmeze visul sau pasiunile. În al doilea rând, pentru că suntem producători români, vrem să încurajăm performanța românească și să le transmitem clientelor noastre mesajul că sportul și moda au acum un punct comun.”, a declarat Simona Ciobotaru, managerul companiei.

 

Prima echipă națională de curling feminin a luat ființă în 2011, deodată cu începuturile curlingului în România. Bianca Neagoe și Daiana Colceriu au făcut parte inițial din această echipă, iar mai târziu li s-a alăturat Ana-Maria Săracu. În această formulă, în 2014, fele au câștigat Campionatul Național al României la Curling. Alina Cristina Marin s-a alăturat echipei ulterior, iar anul acesta fetele au câștigat cel de-al doilea Campionat Național. Acest sport este pasiunea care leagă membrele echipei Pebbles, chiar dacă acestea au ocupații total diferite: Bianca este Social Media Specialist, Daiana are o grădiniță particulară și este specialist în educație, Ana-Maria este Business Analyst și QA Tester, iar Alina este studentă la Neuroștiințe în Glasgow.

 

„Motivele pentru care am început să practicăm acest sport au fost diferite, însă cândva, pe parcurs, totul s-a transformat într-o poveste frumoasă, în care am fost legate de pasiune, prietenie, îndârjire și depășire de limite și obstacole. Curlingul a devenit un vis comun, care ne-a legat în pofida meseriilor și vârstelor diferite pe care le avem. Întâmpinăm fețe mirate destul de des, atunci când pomenim că suntem în echipa națională de curling, însă alteori găsim admirație și susținere. Cei de la Dames ne-au contactat când au auzit povestea noastră, iar mai târziu am înțeles și de ce. Pentru că poveștile noastre sunt cu și despre femei puternice, care reușesc să-și urmeze visul, oricât de departe ar părea. Suntem bucuroase că am avut ocazia să le cunoaștem și să continuăm drumul României în Europa împreună.”, a declarat Bianca Neagoe.

 

Dames este un brand românesc de haine pentru femei. Produsele Dames sunt comercializate atât online, pe www.dames.ro, cât și în rețelele de magazine Selgros și Cora. Prin acțiunile sale, Dames încurajează femeile să îndrăznească să-și urmeze pasiunile și să-și amintească beneficiile extraordinare ale sportului pentru minte și trup.

 

Vrei să susții Echipa Națională de Curling Feminin? Dă Share/Distribuie acest articol și folosete hashtagul #putereafetelor.