Condiții daMes produse digitale

  • Spre deosebire de celelate produse daMes, care se realizează în serie, produsele cu imprimeuri digitale se confecționează doar la comanda fermă a clientului.
  • Îți poți alege unul dintre imprimeurile digitale propuse de noi aici  sau ne poți trimite un alt imprimeu la adresa grafica@allcioinvest.ro, specificând ce produs dorești: rochie, fustă, bluză sau jachetă. Asigură-te că poza pe care ne-o trimiți are o rezoluție mare și este clară. Vei fi contactată imediat după ce primim e-mailul tău pentru a clarifica toate detaliile legate de comanda ta. Mai multe detalii aici.
  • Înainte de a plasa o comandă pentru un produs digital, asigură-te că ai consultat ghidul de mărimi și dimensiunile de la fiecare tip de produs și ți-ai ales mărimea care ți se potrivește sau ne poti trimite dimensiunele tale.
  • Procesul de fabricație pentru un produs digital durează maximum 10 zile lucrătoare. Vei fi contactată înainte de livrarea comenzii.
  • Dreptul de retur de 14 zile nu se aplică la produsele digitale, fiind produse personalizate și făcând excepție de la dreptul de retragere.

Potrivit Ordonanței de Guvern nr.34/ 2014, ART. 16, exceptii de la dreptul de retragere, produsele configurate, personalizate la solicitarea utilizatorului/ clientului nu se supun returului.

„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

De asemenea, acest fapt este precizat și în legislația europeană:

„Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul următoarelor produse:

- bilete avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade determinate

- produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)

- produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă, un laptop la care s-au adăugat alte componente față de cele de bază)

- suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire

- conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea în streaming - bunuri cumpărate de la persoane fizice

- contractele urgente de reparații și întreținere

- dacă sunați un instalator pentru a-l ruga să vă repare un duș, nu puteți anula lucrarea, odată ce ați convenit asupra prețului serviciului.”

Sursa: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm

Pentru comenzile de peste 250 de lei, transportul este gratuit în țară, iar în orașul Iași, transportul este gratuit la o comandă de peste 60 de lei. Alte detalii despre transport găsești aici.