Fă-ți propriul imprimeu digital la comandă

haine-la-comanda

Mai ții minte răsăritul acela de pe plajă plin de nuanțe pale pentru care te-ai trezit în concediu? Sau culorile calde ale apusului în timp ce te plimbai pe faleză? Cu siguranță ai făcut o poză reușită care îți este foarte dragă. Ai colecționat toate desenele copilului tău și te mândrești cu talentul lui stângaci. Găsești în fiecare zi imagini și fotografii cu peisaje și flori autohtone sau de peste hotare. Ai pictorii tăi preferați pe care îi apreciezi pentru culori și tehnică și le privești cu admirație tablourile. O fustă cu imprimeu pop art, o rochie cu un câmp de maci sau o bluză cu pisici pufoase?

Orice dorință vestimentară ai avea noi ți-o îndeplinim! Acum la daMes, realizăm la comandă fuste, rochii și bluze cu imprimeurile trimise de tine. Tu trebuie doar să-ți alegi imaginea preferată (imagine de pe internet, fotografie făcută de tine, desen, pictură etc) și noi ți-o imprimăm pe un articol vestimentar. Cum ar fi să porți celebrul tablou al lui Leonardo da Vinci? Un câmp de lavandă sigur ți-ar sta bine pe o fustă. Parcă simți mirosul pătrunzător de levănțică.

Cum funcționează?

  • Îți alegi imaginea preferată. Asigură-te că alegi o imagine cu rezoluție cât mai mare. Cu cât rezoluția imaginii este mai mare, cu atât imprimeul va ieși mai clar și mai detaliat. Recomandăm ca imaginea să aibă cel puțin 300 dpi și o rezoluție de peste 2400 X 3500 megapixeli.
  • Completezi formularul de comandă sau ne trimiți imaginea la adresa de e-mail ciobotaru@allcioinvest.ro și menționezi pe ce articol de îmbrăcăminte îți dorești să imprimăm imaginea (sau doar câteva elemente din imagine) și mărimile tale.
  • Colegii noștri te vor contacta pentru a stabili împreună cu tine detalii despre modelul pe care îl dorești și cum vrei să folosim imaginea trimisă de tine.
  • Noi facem o simulare virtuală a produsului tău și ți-o trimitem. Dacă este exact așa cum ți-ai imaginat, ne apucăm de treabă. Dacă nu, lucrăm la simulare până este pe placul tău.

 

Pentru fiecare comandă plasată pentru un produs personalizat se percepe un avans de 20%. După comunicarea prețului final, avansul se depune prin transfer bancar în unul dintre conturile: 

BENEFICIAR: SC ALL CIO INVEST SRL

COD FISCAL: RO 27102215

J22/911/2010

SEDIU SOCIAL: STR. PODISULUI NR.5, IASI

PUNCT DE LUCRU: STR. BUCIUM NR.34, IASI

BANCA: BANCPOST, IASI 

IBAN: RO63BPOS24609519966RON01

BANCA: ING BANK

IBAN: RO84INGB0014000054048911

Nimic mai simplu! Așteptăm cât mai multe imagini de la voi ca să creăm împreună articole vestimentare unicat, croite pe dimensiunile tale. Fii unică și atrage toate privirile!

Articole de imbracaminte personalizate