În trend. Poartă culoarea anului 2022 Very Peri, indiferent de vârstă Alege ţinutele originale 100% personalizate Dames

Life Style Date: Jan 07, 2022

Eşti gata să străluceşti în culoarea anului 2022 - Very Peri? Am pregătit pe dames.ro zeci de modele de ținute originale în această culoare îndrăzneață. Găsești pe site-ul nostru rochii, bluze, sacouri, fuste, orice îți dorești – toate cu modele neașteptate imprimate digital. Adaugă o nouă pată de culoare garderobei tale. Interesant este că această nuanță este nou-nouță – Institutul Pantone a creat Very Peri special pentru 2022 și noi am creat o întreagă linie de ținute inspirate de această culoare. E momentul să ai cel puțin un articol de îmbrăcăminte de la Dames în culoarea Very Peri.

Ce semnifică cea mai nouă culoare a anului 2022 - Very Peri

Încredere fără griji, curiozitate îndrăzneaţă care animă spiritul creativ, pe scurt: Very Peri sau culoarea anului 2022 aleasă de Institutul Pantone. Albastru saschiu este nuanța ce îmbină tonuri de albastru periwinkle cu subtonuri de roșu-violet, iar în natură culoarea obținută o regăsim în florile de lavandă, ori la păsările cu penaj albastru-violet.

Ținute în culoarea anului Very Peri

Very Peri încurajează inventivitatea și creativitatea personală, două din valorile noastre – așa că am creat zeci de modele de ținute imprimate digital în culoarea Very Peri care sperăm să vă placă. Veți găsi pe dames.ro Rochii, Fuste, Bluze, Sacouri sau Pantaloni, care se asortează uşor şi care se aşază minunat. Croim personalizat în funcție de măsurile voastre (made to measure) și după preferințele voastre în ceea ce privește imprimeurile – poți alege una dintre sugestiile de imprimeu digital de pe site, sau poți propune chiar tu designul pe care îl doreşti. Descoperă aici 5 modalități gratuite de personalizare a ținutelor Dames.
Pentru noi, Very Peri culoarea anului 2022 este cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, deoarece combină constanța albastrului tradițional cu energia și emoția date de roșu-violet.

Descoperă colecția Very Peri!

Rochii în culoarea anului 2022 Very Peri

Vibranta și dinamica culoare a anului 2022 Very Peri ne va revigora viața. De revigorarea garderobei poţi miza pe noi pentru că creăm ținute din pasiune și cu responsabilitate! Rochiile, de exemplu, te pot salva în multe situaţii, cunoştem foarte bine momentul acela când nu ştii ce ţinută să alegi pentru zi obişnută de serviciu, sau pentru o ieşire în oraș. Evident, oriunde ai merge rochiţia personalizată îţi va accentua încrederea, iar rafinamentul transmis va surprinde în mod plăcut, de fiecare dată. În 2022, vă propunem rochiţe casual, ce au croiala evazată, de lungime medie ce avantajează orice tip de siluetă. Rochiile Dames în culoarea Very Peri sunt extrem de comode, fiind realizate dintr-o țesătură neşifonabilă, placută la purtare, iar detaliile imprimate şi coloristica, sporesc frumuseţea fiecărui model în parte.

Sacouri și fuste în culoarea anului 2022 Very Peri

Asortează sau poartă individual modelele de fuste sau sacouri în culoarea anului 2022 Very Peri. Ținutele sunt extrem de versatile, așa că se potrivesc perfect indiferent de cum vrei să le asortezi - cu blugi, cămasă, eșarfe delicate, în combinații mix&match. Întoarce privirile!

Descoperă colecția Very Peri!

Bluze în culoarea anului 2022 Very Peri

Bluzele din catifea, moi şi comode, realizate cu imprimeuri digitate originale reprezintă un alt „must have” al gardorobei tale deoarece sunt practice şi la îndemână pentru multe, multe situaţii zilnice, mai ales că se potrivesc de minune şi unei ţinute ceva mai lejere, dacă sunt combinate cu pantalonii din catifea. Nu uita – la comandă toate produsele noastre pot fi personalizate în dimensiunile dorite de tine!

Descoperă colecția Very Peri!

Dacă nu ești sigur că ținuta pe care vrei să o comanzi de pe dames.ro este întradevăr în culoarea anului 2022 Very Peri află că în descrierea fiecături produs inspirat de frumoasa nuanță vei găsi următorul text: Produs inspirat de culoarea anului 2022, Very Peri, care încurajează spiritul creativ și îndrăzneala. Poartă ținute ce îți dau încredere!

Îți dorim inspirație și încredere!