Simboluri tradiţionale, direct pe ţinute Dames inspirate de portul popular românesc

Date: Nov 27, 2020

Ştiai că strămoşii noştri îşi înfrumuseţau ţinutele şi obiectele din gospodărie cu aceste simboluri specifice fiecărei zone geografice, deoarece credeau cu tărie că sunt magice şi purtătoare de noroc?

Noi iubim portul popular şi încurajăm prin ţinutele pe care le realizăm, transmiterea moştenirii culturale. De aceea, vei regăsi în magazinul nostru online imprimeuri digitale originale cu motive tradiţionale abstracte, geometrice, florale sau vegetale, care înfrumuseţează ţinute moderne, pentru ca tu să te simţi minunat.

Vezi >>>Sacou A052   Vezi >>>Sacou CMD212

Sărbătoriţi româneşte!

Festivităţi, ceremonii, evenimente de familie, Ziua de Sânziene, Ziua Naţională a României sau 24 ianuarie reprezintă cel puțin tot atâtea momente în care ținutele cu motive inspirate de portul popular se vor potrivi perfect.

Vezi >>> Rochie Cio20     Vezi>>>Rochie Cio35

Motive tradiționale românești originale, imprimate digital

Ţinutele imprimate digital de la Dames sunt extrem de versatile. Găsiţi în magazinul nostru online modele originale pentru rochii, sacouri, fuste, care se pot asorta între ele sau pot fi purtate separat. De exemplu, un sacou negru cu motive tradiționale poate fi asortat cu blugi, cu pantaloni eleganți sau cu o fustă imprimată digital cu simboluri asemănătoare.

Ținutele Dames sunt realizate made-to measure, adică exact pe măsurile tale și pot fi personalizate gratuit în funcție de preferințe, așa că poți fi sigură că ți se potrivesc perfect! Comandă sigur, comandă online, produse 100% românești, realizate din dragoste pentru românce! Iată doar câteva dintre clientele noastre fericite!