Shhh! Aici gasiti peste 20 de tinute inspirate pentru purtat la birou

Life Style Date: Sep 09, 2019

Nu stiu altii cum sunt, dar noua ne place sa revenim la serviciu, dupa concediu, cu un suflu nou de energie, care se rasfrange si in garderoba. Cu alte cuvinte, meritam o reimprospatare a tinutelor cu cel putin 2-3 piese vestimentare noi, numai bune pentru a spori increderea, eleganta si succesul.

Special pentru voi am pregatit un ghid care contine peste 20 de idei de tinute pentru birou, usor de combinat, atat intre ele, cat si cu hainele pe care le aveti deja.

Suntem siguri ca va veti indragosti de modelele propuse deoarece sunt croite din materiale de calitate, extrem de placute la atingere, precum bumbacul, vascoza sau matasea, dar mai au si ceva in plus -  finisaje premium, cromatica deosebita sau detalii de impact, care sporesc eleganta si feminitatea.

Toate se regasesc in noul catalog Dames cu tinute office-chic.

Accentul cade pe piesele principale care compun imbracamintea de mers la birou. Asa ca, orice considerati ca va lipseste din garderoba, veti  gasi in colectia Dames Premium, in mai multe variante de croiala si combinatii de culori.

Va invitam sa descoperiti ce vi se potriveste cel mai bine: trench-uri cambrate, ce subliniaza perfect talia, sacouri variate din punct de vedere cromatic, rochii simple, tip camasa sau cu maneci din tulle, bluze delicate, imprimate digital, pantaloni clasici si camasi cu atitudine, datorita detaliilor surprinzatoare.

Rasfoiti catalogul, alegeti articolele vestimentare preferate, intrati in shop si bucurati-va de tinute impecabile la birou! 

Colectia completa de tinute office-chic Dames premium o puteti descoperi si direct in magazinul nostru online