Ținute de mărțișor – Înflorește-ți garderoba

Life Style Date: Feb 23, 2021

A sosit anotimpul veștilor bune. Îți era dor de haine primăvăratice, nu-i așa? Noile modele imprimate digital sunt acum pe site și te invităm să le descoperi. Rochii, fuste, bluze, sacouri versatile, pe care le poți asorta ușor și care reprezintă accentul de culoare de care ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea și a-ți transforma o zi bună, într-una extraordinară.

Fir alb, fir roșu și dorința de a împărtăși bucurie: ținute inedite de mărțișor ce pot fi purtate toată primăvara

Bucură-te de venirea primăverii și alege ținute inspirate de frumoasa tradiție a purtării mărțișorului. Pot fi la îndemână mai ales dacă și ție îți place să respecți tradiția și să porți simbolul primăverii, aducător de noroc, toată luna martie. Descoperă motive tradiționale și florale imprimate digital pe țesături de calitate, comode și neșifonabile. Celebrează primăvara!

Special în luna martie, fiecare colet va fi însoțit de o surpriză care sperăm să îți placă!

La noi pe site găsești sute de modele originale, imprimate digital, așa cum nu vezi în alte magazine. Însă dacă tu ai o idee nouă, suntem aici! Ai 5 moduri în care îți poți personaliza ținutele, astfel încât să fie 110% așa cum îți dorești – inclusiv exact pe măsurile tale! În felul acesta nu ai nicio grijă că, deși comanzi online, ținutele se vor potrivi perfect siluetei tale. Și toate acestea sunt GRATUITE!
Întâmpină primăvara așa cum se cuvine cu produse fabricate de maini românești! Ținutele Dames sunt realizate 100% in Romania, în fabrica noastră de la Iași și sunt croite ca să îți aducă ție bucurie și nouă posibilitatea să mergem înainte!