NOU! 5 modele încântătoare de sarafane pentru scoala

Life Style Date: Aug 25, 2020

Cu toții simțim că a început numărătoarea inversă pentru noul an școlar și, ca să nu ne îngrămădim în magazine, optăm pentru varianta de cumpărături online.

Așadar, când vine vorba despre sarafanele școlare pentru micuțele domnișoare, destinația este clar dames.ro. Special pentru aceasta toamnă, am creat 5 tipuri de ținute ce pot face parte cu succes din garderoba pentru şcoală.

Modelele de sarafane Dames sunt originale, subliniază personalitatea micuţelor, dar în acelaşi timp inspiră şi respect pentru dascăli.

Sarafane pentru fete de 4-12 ani

Bleumarin cu croială cloş, sau cu plii. Cu bordură delicată satinată sau cu brosă decorativă. Sunt doar câteva dintre posibilităţile din care puteţi alege. Sarafanele se potrivesc fetițelor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. În descrierea produselor, veți găsi un tabel detaliat legat de mărime, astfel încât să luați cea mai bună decizie. Aveți la îndemână și soluția de a apela la unul dintre consultanții noștri specializați și de a da măsurile domnișoarei. Astfel, va avea un sarafan realizat made-to-measure, astfel încât să aveţi certitudinea că se va așeza perfect!

Mască facială, cadou la fiecare comandă

Siguranța este foarte importantă pentru noi, mai ales acum. De aceea, la fiecare sarafan achiziționat, primiți gratuit o mască facială reutilizabilă, imprimată digital cu mesajul #totulvafibine, în mărimea S, ideală pentru a putea fi purtată de copii.