Secretul celor mai originale rochii de vară cumpărate online, care știi că îți vor veni perfect. Află de ce!

Life Style Date: Jun 24, 2021

Rochiile de vară sunt o bucurie pentru că te ajută să îți faci o ținută completă elegantă, rafinată sau de zi, fără prea mult efort. La Dames am descoperit secretul pentru ca tu să nu ai nicio îndoială că rochiile îți vor veni perfect și îți vor sublinia personalitatea. Chiar dacă le cumperi online!

Modelele de rochițe de vară pot fi croite made-to-measure – adică exact pe măsurile tale. Detaliem totul în acest articol.
De asemenea, tu poți alege imprimeul pe care îl dorești din propunerile noastre, sau poți personaliza rochiile cu ideile tale! Am avut cliente care au avut adevărate ținute statement folosind imprimeuri originale cu munți, picturi sau chiar mesaje.

Rochii de zi – ce preferi vara: o rochie lungă sau o rochie de lungime medie?

Fie că este vorba de o ieșire la cafea sau pur și simplu de o plimbare pe plajă sau în parc cu familia, nouă femeilor ne place să ne simțim frumoase. O rochie de vară este tot ceea ce ai nevoie ca să ai confort chiar și la temperaturi ridicate. Croiala rochiilor Dames este extrem de versatilă astfel încât, în funcție de imprimeu, rochia poate fi elegantă, sau de plajă (și orice alt timp de eveniment dintre cele două situații). Iar tu ai garanția, că arăți minunat indiferent de ocazie.
Preferi rochiile lungi? Nicio problemă! Țesătura fluidă îți va îmbrățisa corpul punându-ți în valoare frumusețea naturală oferindu-ți în același timp confortul pe care ți-l dorești. A venit vremea să uiți de zilele în care te simțeai incomod în aer liber din cauza căldurii insuportabile. Pielea ta va putea să respire în voie.

Rochii elegante – indiferent de eveniment, tu vei fi unică

Îți garantăm că vei fi foarte apreciată pentru ținuta ta, deoarece doar pe dames.ro găsești aceste modele de rochii originale imprimate digital. Rochiile noastre elegante îți vor avantaja silueta pentru ca tu să te simți bine în pielea ta, de fiecare dată.
Alege o rochie Dames pentru nunta de zi, sau nunta de seara la care participi, pentru a merge la serviciu sau la un eveniment de networking, oric care are loc în familie. Alege rochia de vară Dames atunci când ai nevoie să te simți elegantă, rafinată, unică și încrezătoare.
Inspirație!

Totul despre țesăturile și imprimeurile digitale viu-colorate de pe rochiile de vară Dames

Ne place să spunem că riscul ca tu să te plictisești în timp de o rochie Dames e mult mai mare, decât ca imprimeul să se deterioreze. Rochiile de vară sunt confecționate din țesături plăcute la purtare, fine și delicate, fluide sau mai dense, în funcție de modelul ales. Au în compoziție poliester și elastan. O parte din modele sunt căptușite cu țesătură naturală 100% vâscoză, iar celelalte pot fi căptușite la cerere, fără nicun cost suplimentar.
Culorile sunt vii și bine evidențiate pe țesăturile pe care le folosim. Recomandăm ca rochiile de vară să fie spălate la 40 de grade, la mașina de spălat și călcate la temperatură normală. Te asigurăm că imprimeul este în fibra de țesătură și nu își schimbaă în timp culoarea, aspectul sau textura.