Rochii de Birou toamna/iarna: Office Styling Tips

Life Style Date: Nov 15, 2019

Anul acesta, tipul de styling abordat in tinutele vestimentare este cel al contrastelor. Fie ca este vorba de trenciuri feminine sau military inspirate din moda anilor ‘80, rochii de birou sau casual cu un aer punk, sezonul acesta moda feminina se adreseaza femeilor rebele si curajoase.

Mai jos, Dames prezinta o parte din trendurile sezonului si propune o colectie versatila de rochii de birou pentru femeile moderne.

Rochii office

Daca doresti un outfit versatil la birou, gasesti o multime de variante vestimentare in noua colectie de rochii office: poti gasi rochii de birou din vascoza elastica, ce iti asigura confortul toata ziua si iti ofera eleganta. Pentru un look modern, poarta o rochie pentru serviciu in carouri.

Carourile clasice tip ecosez sau de inspiratie punk-rock sunt in trend, iar tu iti poti adapta tinuta in functie de acestea. Pentru un look de toamna, Dames propune o rochie in carouri ecosez cu o pereche de ghete pana la glezna. Daca nu esti adepta conventiilor sociale, atunci poarta o rochie din imitatie de piele, alaturi de o jacheta in carouri rosii, de tipul punk.

Rochii office elegante

O rochie office eleganta este o piesa vestimentara obligatorie pentru garderoba de birou. Fie ca alegi o rochie midi sau maxi, din vascoza sau o rochie office tip camasa, colectia de rochii office elegante iti va oferi eleganta in orice zi a saptamanii.

Anul acesta, se poarta rochiile din diferite materiale sau texturi. Pentru un aer stilat, Dames recomanda sa porti o rochie cambrata pe corp, in culori contrastante, cu o pereche de pantofi cu toc. Daca vrei sa iti exprimi personalitatea puternica, poarta un trenci din piele cu aceasta rochie si sparge tiparele!

Rochii office 2019

Dames este magazinul tau cu articole de imbracaminte versatile, pentru femeile moderne si elegante. Indiferent de stilul pe care vrei sa il abordezi, la Dames gasesti tot ce ai nevoie pentru tinutele tale inedite in colectia de rochii office 2019!