Prim plan: Rochia casual cu mânecă trei sferturi sau bucuria plină de culoare şi rafinament a unei zile ceva mai răcoroase

Life Style Date: Sep 21, 2020

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar adesea ni se întâmplă să ne îmbrăcăm în funcţie de starea de spirit pe care o avem dimineaţa, sau pe care ne-am dori să o avem pe tot parcusrul zilei. Şi atunci, de ce am fi altfel decât pline de personalitate şi rafinament?

Intră astăzi în prim plan special pentru voi Rochia casual cu mânecă trei sferturi, un model evazat imprimat digital extrem de îndragit.

Modelul rochiei evazate

Specifică este croiala fixă pe bust și lejeră pe talie și șolduri. Rochia are mâneci trei sferturi, decolteu la baza gâtului și se încheie cu fermoar ascuns la spate. Poate fi personalizată şi căptuşită la comandă.

Țesătură neșifonabilă, imprimeu de calitate

Vei îndrăgi această ţesătură pentru că este extrem de plăcută la purtare, moale şi mai ales neşifonabilă!

Pe această țesătură, culorile sunt vii și clare. Și mai important este că rămân astfel chiar după multe spălări. De altfel, e mai probabil să te plictisești tu de rochie, după ani de purtare, decât să se deterioreze imprimeul ;)

Recomandarea este de a spăla rochia la mașina automată, la 40 de grade. Călcarea nu este neapărat necesară după uscare. Garantăm că având astfel grijă de ținută, rochia nu își va schimba forma, iar printul va rămâne intact.

Rochie Picaturi de roua   Rochie trandafir

Rochii Dames imprimate digital, cu model original

Modelele imprimate digital dau unicitate şi personalizează rochiile exact aşa cum îţi doreşti. Poţi alege dintre sugestiile noastre de imprimeuri - în fiecare lună venim cu noi idei, sau poţi să ne spui tu designul pe care îl doreşti.

Important de ştiut este că toate produsele imprimate digital se realizează la comandă. Teoretic, dreptul de retur nu se aplică produselor digitale, fiind personalizate şi confecţionate la comandă și făcând excepție de la dreptul de retragere. Se întâmplă asta deoarece costurile de realizare pentru un produs personalizat sunt mai mari. Este o întreagă echipă care reuşeşte să transpună o idee, într-o ţinută spectaculoasă. Noi avem însă mare încredere în produsele noastre, dar şi în tine, şi de aceea am hotărât să acceptăm retururi inclusiv la produsele imprimate digital.

Rochii confecţionate exact pe mărimea ta

Suntem producători de haine de damă și de aceea avem posibilitatea de a modifica șablonul rochiei, astfel încât, să se potrivească perfect particularităților conformației tale. Modelele de pe site pot fi adaptate pentru a flata orice tip de siluetă, iar tu nu trebuie decât să ne spui preferințele tale!

Rochie trandafiri   Rochie Floral Bouquet

Vreau rochie made to measure. Ce trebuie să măsor?

Ținutele made to measure  țin cont de măsurile și conformația ta, în cazul în care nu te încadrezi în mărimile standard din Ghidul mărimilor. Acceseză ghidul şi pentru a vedea cum trebuie să te masori corect pentru a afla dimensiunile corpului.

În cazul modelului de rochie evazată, cele mai importante dimensiuni sunt cele ale bustului și a taliei. Rochia cade apoi firesc pe șolduri, fiind cambrată ușor în zona taliei datorită penselor de la spate. La nivelul șoldurilor rochia este largă.

Dimensiunile fizice ale produsului, exprimate în centimetri:

Exemplu concret de rochie customizată

O conformație des întâlnită este silueta pară, atunci când circumferința șoldurilor este mult mai mare decât a taliei, a bustului și a umerilor. Astfel, ar fi potrivită mărimea 40, dar în zona șoldurilor ar fi necesară mărimea 46. Ce trebuie să faci?

În cazul acestui model de rochie, bustul este cel care stabilește mărimea. Te uiți în tabelul de mărimi și observi că dimensiunii de 96 de cm a bustului, îi corespunde mărimea 40. Grozav! Studiezi în continuare și îți dai seama că în cazul taliei, unde dimensiunea ta este de 90 cm, rochia standard va fi prea mică. Aici intervenim noi asupra șablonului și îl modificăm astfel încat rochia să se încadreze atât la bust, cât și în talie. Dimensiunea șoldurilor nu ridică probleme deoarece rochia este evazată.

Atunci când faci comanda, poți specifica dacă dorești  si o altă lungime pentru rochia ta, daca e necesara.

Iată ce spun clientele noastre despre rochiile imprimate digital

Mulţumim tuturor pentru cuvintele frumoase!