Dames: informaţii importante despre produse şi livrări făcute cu responsabilitate, în vremuri de Coronavirus

Life Style Date: Mar 27, 2020

Ştim că e posibil ca zilele astea să nu vă gândiţi la ce ţinută nouă v-ar plăcea să vă cumpăraţi ca să marcaţi venirea primăverii. Vorba aceea, ţara arde şi... Cu toate acestea, suntem siguri că #totulvafibine şi vă încurajăm să priviţi cu optimism şi responsabilitate. Aşa ca noi!

Respect faţă de angajaţi

În fabrică, colegii noștri au posturi de lucru care respectă distanța socială.

Dezinfectăm în fiecare zi, chiar și de mai multe ori pe zi, dacă este nevoie în anumite zone.

Am scurtat programul de lucru, astfel încât să evităm aglomerația de la orele de vârf din mijloacele de transport în comun.

Toți angajații noștri au măști confecționate de noi și mănuși pentru momentele în care nu sunt în fabrică.

Respect față de clienți

Comenzile sunt împachetate cu grijă, după ce toate produsele au fost călcate cu abur foarte puternic și în acest fel, igienizate. Fiecare produs este ambalat în hârtie și în câte două pungi.

Este posibil ca durata de livrare să crească. Noi ne străduim ca pachetul să ajungă la dvs. în cel mai scurt timp cu putință.

În cazul măştilor reutilizabile, timpul maxim de livrare este de 7 zile lucrătoare.

De asemenea, din acelaşi motiv logistic legat de livrare şi situaţia Covid-19, e posibil să crească şi timpul de realizare al retururilor. Vă invităm să consultaţi cu atenţie ghidul de mărimi sau să luaţi legătura cu colegii noştri, consultanţi în fashion, pentru a vă bucura de ţinutele preferate de la Dames, care vin perfect.

Vă îndemnăm să susţineţi în continuare producătorii locali şi să aveţi parte de multă sănătate!