Ghidul tău de răsfăţ Dames: tot ce trebuie să ştii legat de campaniile Black Friday

Life Style Date: Oct 31, 2022

Şi tu adori ţinutele Dames, atât de rafinate și versatile? Ar fi o idee bună să cumperi de Black Friday când sunt oferte grozave la TOATE PRODUSELE. În plus, dacă vei comanda de Black Friday de pe www.dames.ro ești automat înscrisă în concursul toamnei - câștigă unul dintre cele 3 vouchere valorice, în valoare de 500 de lei, fiecare.

Anul acesta de Black Friday nu cumpăra din implus! Cumpără ce îți place, cumpăra ce ai nevoie, Cumpăra CADOURILE DE CRACIUN!
Pe www.dames.ro ai cele mai bune prețuri din an, la TOATE PRODUSELE și ținutele sunt gata împachetate pentru a fi puse sub brad. Dar grăbește-te! Oferta este valabilă doar 3 zile în perioada 11-13 noiembrie.
În plus, nu spune nimeni că nu îți poți face ție un cadou! Meriți!

Detaliile ofertei Dames de Black Friday pe scurt:

  • Oferta limitata in perioada 11-13 Noiembrie 2022
  • Reduceri de până la 70%, la peste 500 de produse
  • Cadou : eșarfă delicată și fină
  • Personalizare la comandă, pe dimensiunile tale, a ținutelor comandate
  • Împachetare cadou - ambalare cadou, în huse de catifea, a tuturor comenzilor primite în Campania de Black Friday
  • Înscrierea garantată în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 3 vouchere, a câte 500 de lei fiecare

Fiecare comandă va fi livrată într-o husă din catifea cu motive de Craciun și va avea o esarfa oferita cadou din partea noastră. În cazul comenzilor multiple, identificabile în sistem sub aceleași date de livrare (nume, adresa, telefon etc.) comenzile se cumulează și se trimite o sigură eșarfă, respectiv o husă adaptată volumului produselor comandate.

Regulament Cum poți câștiga unul din cele 3 vouchere de 500 de lei:

  • Comandă cel puțin un produs de pe www.dames.ro, în perioada 11-13 noiembrie 2022
  • Mult succes la extragerea ce va avea loc live pe Facebook pe data de 14 noiembrie 2022, revenim cu ora exacta tot pe Facebook duminica 13 Noiembrie 2022.
  • Vor fi 3 câștigători, câte unul pentru fiecare din voucherele în valoare de 500 lei. Voucherele vor putea fi utilizate pe www.dames.ro, doar la comenzile ulterioare, până pe 8 Martie 2023.
  • Important: În cazul în care coletul aferent comenzii câștigătoare este refuzat sau returnat, vocherul își pierde valabilitatea.

Intră în atmosfera grozavă de Black Friday de la noi din fabrică și urmărește acest video ce îți oferă toate detaliile concursului!

 

Dacă nu ești sigură că ținuta ți se potriveste, poți apela cu ușurință, telefonic sau prin chat box, la unul dintre consultanții noștri în fashion. În felul acesta vei ști fără nicio îndoială că hainele Dames sunt alegerea perfectă. Ținutele pot fi personalizate gratuit în 5 moduri și pot fi realizate exact pe măsurile tale.

Pentru fiecare comandă realizată în această perioadă, noi îți mulțumim cu recunoștință pentru susținerea producătorilor români și te încurajăm să cumperi produse fabricate în România! Nu pentru că este la modă, ci pentru că gestul tău chiar poate avea impact. Mai mare, decât poate te aştepţi. Vezi aici de ce!

Odată făcută comanda, cadoul este pe drum și înscrierea în concurs asigurată. Simplu, nu? Comandă ținutele preferate de Black Friday și profită de reduceri!