Ghidul tău de răsfăţ Dames: tot ce trebuie să ştii legat de campaniile Black Friday

Story Date: Nov 13, 2019

Şi tu adori ţinutele Dames, atât de rafinate și versatile? Ar fi o idee bună să cumperi acum când sunt oferte grozave la sute de produse. Poate că îți vin chiar idei de cadouri pentru Crăciun - ai economisi mulți bani și ți-ar rămâne mai mult pentru a sărbători la final de an. Îţi mai place echilibrul acela fin pe care specialiştii Dames au reuşit să îl obţină oferind confort ținutelor elegante. Ne bucurăm și îți mulțumim!

De altfel, dacă vii în Clubul femeilor fericite că poartă Dames şi te abonezi la newsletterul nostru poţi câştiga ţinuta preferată la începutul lunii viitoare, prin tragere la sorţi. Dar asta este altă poveste despre care găseşti toate detaliile accesand ACEST LINK

Dacă citești acest articol, înseamnă că vrei să știi toate surprizele pe care ţi le-am pregătit cu ocazia Black Friday. Află că vom şterge preţurile! Pe bune!

• Reduceri de până la 70% la sute de produse
• Transport gratuit pentru cumpărături de peste 188,56 lei
Rochie elegantă CADOU (în limita stocului disponibil) la cumpărături de peste 348.43 lei Pentru a primi rochia cadou, nu uita să ne lași în detaliile comenzii mărimea ta sau a persoanei căreia vrei să i-o oferi!

Ne-am gândit și la cele mai mici detalii. Dacă nu ești sigură că ținuta ți se potriveste, poți apela cu ușurință, telefonic sau prin chat box, la unul dintre consultanții noștri în fashion. În felul acesta vei ști fără nicio îndoială că hainele Dames Premium Collection sunt alegerea perfectă.

Odată făcută comanda, cadoul este pe drum. Împachetarea produselor Dames Premium Collection adaugă efect WOW întregii experiențe. Comandă acum produsele preferate și profită de reduceri!