Ghidul tău de răsfăţ Dames: tot ce trebuie să ştii legat de campaniile Black Friday

Life Style Date: Oct 25, 2021

Şi tu adori ţinutele Dames, atât de rafinate și versatile? Ar fi o idee bună să cumperi acum când sunt oferte grozave la sute de produse. Poate că îți vin chiar idei de cadouri pentru Crăciun - ai economisi mulți bani și ți-ar rămâne mai mult pentru a sărbători la final de an. Îţi mai place echilibrul acela fin pe care specialiştii Dames au reuşit să îl obţină oferind confort ținutelor elegante. Ne bucurăm și îți mulțumim!

Anul acesta de Black Friday nu cumpăra din implus! Cumpără ce îți place, cumpăra ce ai nevoie, Cumpăra CADOURILE DE CRACIUN!
Pe www.dames.ro ai cele mai bune prețuri din an, cu reducere de până la 70% și ținutele sunt gata împachetate pentru a fi puse sub brad. Dar grăbește-te! Oferta este valabilă doar 3 zile în perioada 12-14 noiembrie.
În plus, nu spune nimeni că nu îți poți face ție un cadou! Meriti!

Pentru fiecare comandă realizată în această perioadă atipică, noi îți mulțumim cu recunoștință pentru susținerea producătorilor români și te încurajăm să cumperi produse fabricate în România! Nu pentru că este la modă, ci pentru că gestul tău chiar poate avea impact. Mai mare, decât poate te aştepţi. Vezi aici de ce! Tocmai de aceea, pentru a-ți mulțumi, am pregătit câte un cadou surpriză pentru fiecare comandă!

Detaliile ofertei de Black Friday pe scurt:
• Oferta limitata in perioada 12 – 14 Noiembrie 2021
• Produs cadou : esarfa circulară din catifea delicată și călduroasă
• Personalizare la comanda pe dimensiunile tale a ținutelor comandate
• Impachetare cadou - ambalare cadou la toate comenzile primite in Campania de Black Friday

Ne-am gândit și la cele mai mici detalii. Dacă nu ești sigură că ținuta ți se potriveste, poți apela cu ușurință, telefonic sau prin chat box, la unul dintre consultanții noștri în fashion. În felul acesta vei ști fără nicio îndoială că hainele Dames sunt alegerea perfectă. Țunutele pot fi personalizate gratuit în 5 moduri și pot fi realizate exact pe măsurile tale.

Odată făcută comanda, cadoul este pe drum. Comandă ținutele preferate de Black Friday și profită de reduceri!