Ești blogger? Atunci avem o provocare pentru tine!

Life Style Date: Jun 26, 2019

Ne-am gândit că îți plac hainele frumoase și dacă e așa, suntem siguri că apreciezi mult atunci când poți cu un singur articol vestimentar să creezi mai multe ținute. Tocmai despre asta te invităm să scrii și să fii o adevărată sursă de inspirație pentru cititorii tăi.

Tu scrii și noi te premiem

Campania de promovare se desfășoară până miercuri, 3 iulie, ora 23.59 și este derulată în parteneriat cu Blogal Initiative.

Iată ce trebuie să faci:

• intră pe ACEST LINK și citește cu atenție mecanismul campaniei - trebuie să scrii unul sau mai multe articole în care să povestești cum ai sublinia versatilitatea ținutelor Dames. Accentuează și experiența inovatoare de shopping (dacă nu ești sigur de modul în care îți vine un produs, poți solicita poziționarea lui pe un avatar cu dimensiunile tale), precum și faptul că produsele vin împachetate în cutii elegante de cadou.

• scrie pe blogul tău, răspunzând provocării adresate, cu link către produsul sau ținuta ta favorită de pe site-ul https://www.dames.ro/;

• include în articol și fotografii cu produsele alese;

• pune articolul tău în formularul pe care îl găsești în prezentarea campaniei de AICI

• Gata! Poți câștiga unul dintre cele 4 premii!

Premiile campaniei

Pe data de 10 iulie juriul format din reprezentanții format din reprezentanții Blogal Initiative şi Dames va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.

Locul I: un voucher în valoare de 400 de lei valabil pe site-ul https://dames.ro/ pentru o comandă în valoare de minimum 401 lei + 40 de puncte Blogal Initiative; voucherul nu include și taxele de transport.

Locul II: un voucher în valoare de 300 de lei valabil pe site-ul https://dames.ro/ pentru o comandă în valoare de minimum 301 lei + 30 de puncte Blogal Initiative; voucherul nu include și taxele de transport.

Locul III: un voucher în valoare de 200 de lei valabil pe site-ul https://dames.ro/ pentru o comandă în valoare de minimum 201 lei + 20 de puncte Blogal Initiative; voucherul nu include și taxele de transport.

Locul IV: un voucher în valoare de 100 de lei valabil pe site-ul https://dames.ro/ pentru o comandă în valoare de minimum 101 lei + 10 puncte Blogal Initiative; voucherul nu include și taxele de transport.

ATENȚIE! Se iau în considerare doar articolele trimise în formularul campaniei de pe site-ul Blogal Initiative.

Inspiratie!