3 momente perfecte în care să porţi haine cu motive tradiţionale româneşti

Life Style Date: Jan 16, 2020

Iubim portul popular şi încurajăm prin ţinutele pe care le realizăm, transmiterea moştenirii culturale. Simbolurile tradiţionale specifice fiecărei zone folclorice care înfrumuseţau atât vestimentaţia, cât şi obiectele din gospodărie, erau considerate de către ţăranii români, magice şi purtatoare de noroc. De aceea, se regăsesc reinterpretate în imprimeuri digitale originale pe articolele vestimentare Dames, fabricate 100% în România, din dragoste pentru românce.

Acum, oricând, întodeauna - doar aşa putem defini momentele perfecte în care hainele cu motive tradiţionale româneşti vă vor sublinia frumuseţea!

Sărbătoriţi româneşte!

Festivităţi, ceremonii, evenimente de familie, Ziua de Sânziene, Ziua Naţională a României sau 24 ianuarie reprezintă cel puțin tot atâtea momente în care ținutele cu motive inspirate de portul popular se vor potrivi perfect.

Etno la birou - comod și rafinat

Este simplu să alegeți în funcție de preferințe, dintre zecile de modele de rochii cu mâneci trei sferturi, bluze din material fin sau fuste comode, toate croite din țesături de calitate, plăcute la atingere și neșifonabile.

ie bluza cu motive traditionale romanesti

Motive tradiționale românești originale, imprimate digital

Și voi vă simțiți excelent în haine frumoase, comfortabile și ușor de asortat? Grozav! Înseamnă că trebuie să încercați modelele imprimate digital de la Dames. Bluzele se potrivesc perfect atât la o pereche de jeans, cât și la pantaloni eleganți. Rochiile sunt rafinate și flatează orice tip de silueta, iar fustele vă completează ideal garderoba.

Asemenea portului popular românesc, motivele tradiționale reprezentate în culori vii pe ținutele Dames, variază foarte mult de la simboluri abstracte sau geometrice, la cele florale și vegetale.

Apasă aici dacă şi tu susţii purtarea ţinutelor cu motive tradiţionale inspirate de portul popular românesc!
Dames, haine 100% fabricate în România, din dragoste pentru românce.