Mesajul de 8 martie al doamnei învățătoare

Life Style Date: Mar 10, 2020

”Sunt învățătoare datorită învățătoarei mele. Când eram copil, țineam lecții în fața jucăriilor. Le povesteam ce mai citisem cu o voce gravă și serioasă, scriam cifre și litere pe o tablă improvizată din mai multe coli de hartie puse pe un perete din camera mea. Acum amintirea asta mă face să zâmbesc și îmi dau seama că un dascăl remarcabil rămâne PROFESORUL tău toată viața.

Elevii mă vindecă în zilele mai grele de supărare. Nu cred că aș putea face altceva în viața asta decât să fiu înconjurată de copiii mei. În fața lor ”doamna”, redevine ea.

Anul trecut am primit de la elevii mei felicitări desenate cu mesaje de 8 martie și vă povestesc asta pentru că are legătură destul de mare și cu dvs! Pe multe dintre ele, copiii au scris într-o formă sau alta ”Îmi place doamna pentru că este elegantă”.

Rochii Dames

Realizez că eleganța mea vine din responsabilitatea pe care o am de a le fi un model nu doar de a-i învăța ce este în programă. Felul în care mă îmbrac exprimă respect față de elevi, de actul didactic și față de mine. Mulțumesc DAMES !” Irina S.

Câteodată, ţinutele prind suflet colorat

Câtă dragoste faţă de elevi poate fi atunci când dascălul alege să se îmbrace de 8 martie cu o rochie personalizată, imprimată digital cu numele şi mânuţele elevilor, ce surprinde atât de simplu sufletul colorat şi vesel al copilăriei?

Rochii Dames imprimate digital

Se spune ca devenim ceea ce suntem ca o sumă a tuturor experiențelor pe care le avem și a oamenilor pe care îî întâlnim și într-un fel sau altul își pun amprenta asupra noastră. Dascălii joacă un rol foarte important. Ne bucurăm să avem astfel de cadre didactice între clienții noștri!