Asorteaza-ti optimismul cu masti imprimate digital ilustrate cu desenele originale ale Evei Bulai, o artista talentata de doar 11 ani

Life Style Date: May 01, 2020

Am scris recent pe blogul Dames despre Reinventarea Businessului În Timpul Pandemiei și, așa cum vă promiteam, facem tot ce stă în puterea noastră pentru a răspunde în continuare nevoilor dumneavoastră. Da, viața ne-a fost dată brusc peste cap, dar asta nu înseamnă că trebuie să se oprească. Din contră, „show-ul” trebuie să continue.

De aceea, ne-am propus să ne întoarcem către copii. Ei sunt raza de speranță și ne dau putere să mergem mai departe. Ca să intrăm direct în pâine, povestea e următoarea.

Așa cum e posibil să știți deja, odată ce starea de urgență va înceta începând cu 15 mai, autoritățile recomandă purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun.

În acest caz, de ce să nu aducem în viețile noastre și ale copiilor noștri o doză de optimism? Prin urmare, am invitat-o pe Eva Maria Bulai, 11 ani, prietenă a brandului Dames încă de când era mică și, sperăm, artistă în devenire să ne împărtășească desenele ei pentru a le transpune pe măștile imprimate digital pe care le producem.

Pasiunea Evei pentru desen ar fi început exact de când a pus prima dată mâna pe un creion în jurul vârstei de doi ani. Cu creionul pe pereți, cu pensonul pe pânză, iar cu creionul pe hârtie ca până la urmă să rămână dedicată desenului grafic și ilustrațiilor.

Ilustrațiile Evei se remarcă printr-o profunzime demnă de un adult, dar fără a știrbi din naivitatea vârstei. Totodată, este uimitoare lejeritatea cu care abordează diverse ”subiecte” și interpretarea pe care o dă lumii înconjurătoare.

Super-eroi, desen abstract, natură, pisici sub semnătura Evei Bulai se regăsesc în noua colecție de măști pentru copii și/sau adulți Dames disponibilă pe site-ul nostru la prețul de 12,00 lei/bucata.

#totulvafibine pentru că viața găsește mereu o cale, iar asta se vede cel mai bine prin ochii copiilor noștri.