Let's rock!

Life Style Date: Jul 16, 2019

Sau altfel spus, cum să combini câteva articole vestimentare pe care oricare dintre noi ar trebui să le aibă în garderobă.

Ca piesă de bază îți recomandăm rochia premium nude de la Dames din vâscoză cu decolteu rotund, mâneci scurte și croială lejeră. Poți obține cu ușurință un look comod, feminin și atragător, dar care are și ceva edge folosind o geacă de piele, o pereche de bocanci și o geantă puternic accesorizată. tinuta rock

Versatilitatea Dames

Dacă combinația rock/feminin este perfectă pentru o seară răcoroasă de toamnă sau primăvară, rochia accesorizată diferit, cu pantofi stileto și colier statement, se transformă în alegerea potrivită pentru o ținută elegantă, de zi sau birou, numai bună de purtat vara.

rochie premium nude

Și dacă tot vorbim despre atenția la detalii, află că produsele din colecția Premium de la Dames te vor surprinde prin calitatea materialelor alese care te vor face să simți diferența față de produse similare. Spre exemplu, la rochia nude din vâscoză am folosit căptușeală din fibre naturale și un fermoar ascuns la spate. Totul pentru ca tu să te simți minunat și să arăți impecabil indiferent de look-ul care ți se potrivește.

Spune-ne în comentarii, tu cum ai purta rochia nude din vâscoză de la Dames?