Facem bine împreună!

Life Style Date: May 23, 2020

Ne-am gândit mult în această perioadă cum putem să ajutăm şi ne-am dat seama că împreună suntem puternici. Dacă citiţi acest text să ştiţi că vă invităm să ne ajutaţi să descreţim frunţile bunicilor şi să înveselim privirile copiilor.#totulvafibine

Am primit mai multe mesaje de la voi prin care ne-aţi arătat compasiunea şi empatia manifestate prin donarea măştilor achiziţionate de la noi, către persoane care aveau multă nevoie. Gestul vostru a venit în completarea eforturilor noastre de a dona măşti pentru mai multe spitale şi centre de plasament din ţară şi vă mulţumim!

Un exemplu concret este donaţia pe care am facut-o săptămâna aceasta copiilor din Centrul de Plasament "Ion Holban" din Iaşi. Nu ne oprim aici.

Dorim să vă inspirăm şi în acelaşi timp să vă răsplătim implicarea. Şi putem face mult bine #împreună. Vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre de donaţii. Iată cum!

1. Arată-ţi empatia. Achiziţionează măşti pentru a le dona direct către azile de bătrâni, centre de plasament. Tu alegi modelul, cantitatea şi destinatarii donaţiei tale.

2. Te scutim de drum - poţi menţiona în comandă care este locaţia la care doreşti ca donaţia ta să ajungă şi noi livrăm direct acolo, oriunde în ţară.

3. Primeşti 20% cadou din valoarea totală a comenzii pentru măştile achiziţionate ca donaţii. Cadoul poate fi folosit ulterior ca voucher de reducere pentru orice comandă de pe dames.ro.

Facem bine împreună! Campania de donaţii se desfăşoară înperioada 23 mai-7 iunie 2020.

Context

Dames este o firmă din Iași care produce confecții pentru femei. În locul hainelor de damă am decis realizarea de măşti faciale, reutilizabile din bumbac. Şi pentru că optimismul ne prinde bine, am gândit şi o serie de modele de măşti cu imprimeu digital, pe mărimi, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Măştile au un preţ accesibil şi corect.