Eleganta in The Robe Silhouette

Life Style Date: Jul 27, 2019

Daca ti-am spune ca exista un tip de rochie care te poate scoate in evidenta intr-un mod flatant, in orice situatie si care, in plus, este extrem de confortabila si chic, nu-i asa este ca ai vrea sa afli mai multe detalii?

Look-ul pe care ti-l recomandam in acest articol se inscrie in trendul extrem de actual The Robe Silhouette - care propune tinute inedite la limita dintre boudoir si kimono, ce te vor face sa te simti ca pe covorul rosu sau pe podiumul unei prezentari de moda.

Piesa centrala este rochia Dames premium asimetrica petrecuta, extrem de feminina ce subliniaza perfect linia taliei si accentueaza forma corpului prin detalii in contrast, decolteu in V si maneci trei sferturi. Este o rochie versatila, ce se potriveste oricarui tip de silueta.

rochie dames

Atunci cand porti o tinuta din trendul The Robe Silhouette accesoriile trebuie sa conduca look-ul exact in directia pe care ti-o doresti pentru o aparitie de neuitat. Propunerea stilistului nostru subliniaza feminitatea si scoate in evidenta personalitatea purtatoarei - usor nonconformista, pregatita de orice provocare si care se simte minunat in centrul atentiei, pentru ca stie ca este frumoasa. Doamnelor si domnisoarelor, cine se regaseste in aceasta descriere?

Va invitam sa incepeti experienta inedita de shopping Dames Premium Collection aici, chiar cu rochia asimetrica petrecuta!