Ținute mamă-fiică pentru ședința foto de Crăciun

Life Style Date: Dec 18, 2020

Sărbătorile sunt aproape! Iată motivul de bucurie ce ne dă un sentiment de normalitate în acest an atipic. De ce sunt magice sărbătorile? Pentru că petrecem timp de calitate împreună, creăm amintiri frumoase și avem puterea de a face ca fiecare an sa fie special, atunci când ne dorim acest lucru.

Fotografii reale de la clienții noștri care spun povestea unui Crăciun magic

Indiferent de prilej, în ținutele mamă-fiică, imprimate digital de la Dames cu siguranță te vei simți minunat. E felul în care întăriți și mai mult legătura dintre voi. Rochiile tematice de Crăciun cu fulgi, peisaje de vis, crengute de brad, au modele originale care se potrivesc gustului tău, indiferent dacă îți dorești o ținută rafinată, sau mai jucăușă.

Rochiile imprimate digital de la Dames sunt realizate exact după măsurile voastre și personalizate așa cum vă doriți, astfel încât amintirile de peste ani sa fie minunate, așa ca și voi.

Nu am uitat nici de tătici sau frățiori. Chiar dacă Dames realizează exclusiv haine de damă, asta nu înseamnă că nu ne gândim cum să bucurăm întreaga familie. Puteți completa setul cu buzunărele sau cravate din aceeași țesătură, asortate rochiilor.

Bucurați-vă de sărbători împreună! Sperăm să vă lasați înspirați de fotografiile de mai jos!


Comandă o ținută mamă-fiică originală

Dacă ești aici, îți mulțumim că susții producătorii români. Ținutele Dames sunt realizate după modele originale, în fabrica noastră de la Iași.

Suntem curioși care este imprimeul tău preferat de Crăciun. Poți găsi aici zeci de modele cu tematică de sărbători, sau motive inspirate de portul popular românesc.

Pentru a comanda un set mamă-fiică, nu trebuie decât sa iei legătura cu unul dintre consultanții noștri specializați și să ne indici modelul preferat. Suntem aproape de tine pe facebook, telefonic sau prin whatsapp la numarul 0766 466 911. De asemenea, dacă preferi să ne scrii pe email, o poți face pe adresa secretariat@allcioinvest.ro.

Dacă vezi această postare e un semn și trebuie doar să vă hotărâți dacă vreți rochițe sau fuste. Fiecare comandă este personalizată și foarte specială pentru noi. Bucură-te împreună cu fiica ta de ținute asortate, originale, minunate!