Tot ce trebuie să știi despre rochia evazată de vară cu imprimeu digital

Life Style Date: Jun 07, 2020

Bestseller pentru versatilitatea sa, rochia evazată de vară cu imprimeu digital are câteva atuuri definitorii, care o fac să devină una dintre piesele de rezistență ale garderobei tale.

Modelul rochiei evazate

Specifică este croiala fixă pe bust și lejeră pe talie și șolduri. Rochia are mâneci scurte, decolteu la baza gâtului și se încheie cu fermoar ascuns la spate. Nu este căptuşită şi asta o face perfectă pentru zilele călduroase, când ai nevoie doar de lejeritate şi comoditate.

Țesătură neșifonabilă, imprimeu de calitate

Vei îndrăgi această ţesătură pentru că este extrem de plăcută la purtare, moale şi mai ales neşifonabilă! Tehnic, aceste caracteristici se traduc astfel: ţesătură ce are în compoziţie poliester şi elastan cu densitate de aproximativ 200 g/mp.
Pe această țesătură, culorile sunt vii și clare. Și mai important este că rămân astfel chiar după multe spălări.
Recomandarea este de a spăla rochia la mașina automată, la 40 de grade. Călcarea nu este neapărat necesară după uscare. Garantăm că având astfel grijă de ținută, rochia nu își va schimba forma, iar printul va rămâne intact. De altfel, e mai probabil să te plictisești tu de rochie, după ani de purtare, decât să se deterioreze imprimeul ;)

Vreau rochie made to measure. Ce trebuie să măsor?

Ținutele made to measure țin cont de măsurile și conformația ta.
În cazul modelului de rochie evazată, cele mai importante dimensiuni sunt cele ale bustului și a taliei. Rochia cade apoi firesc pe șolduri, fiind cambrată ușor în zona taliei datorită penselor de la spate. La nivelul șoldurilor rochia este largă.

Dimensiunile fizice ale produsului, exprimate în centimetri:


Exemplu concret de rochie customizată

O conformație des întâlnită este silueta pară, atunci când circumferința șoldurilor este mult mai mare decât a taliei, a bustului și a umerilor. Astfel, ar fi potrivită mărimea 40, dar în zona șoldurilor ar fi necesară mărimea 46. Ce trebuie să faci?
În cazul acestui model de rochie, bustul este cel care stabilește mărimea. Te uiți în tabelul de mărimi și observi că dimensiunii de 96 de cm a bustului, îi corespunde mărimea 40. Grozav! Studiezi în continuare și îți dai seama că în cazul taliei, unde dimensiunea ta este de 90 cm, rochia standard va fi prea mică. Aici intervenim noi asupra șablonului și îl modificăm astfel încat rochia să se încadreze atât la bust, cât și în talie. Dimensiunea șoldurilor nu ridică probleme deoarece rochia este evazată.


Atunci când faci comanda, poți specifica dacă dorești  si o altă lungime pentru rochia ta, daca e necesara.

Care este imprimeul tău preferat?

Ținutele Dames sunt imprimate digital cu modele florale, tradiționale, abstracte, geometrice. Posibilitățile sunt nelimitate, de aceea, urcăm săptămânal pe site ținute cu printuri originale noi.
De asemenea, încurajăm spiritul creativ şi îţi propunem să ne spui tu ce tip de imprimeu digital ţi se potriveşte.

Iată ce spun clientele noastre despre rochiile imprimate digital