Prim plan: rochia casual de vară şi secretul unei lumi colorate imprimate digital

Life Style Date: Jun 13, 2020

Cea mai îndrăgită rochie a verii este lejeră, cu imprimeuri digitale surprinzătoare. Aşa cum probabil v-aţi găndit deja, în acest articol vă prezentăm îndeaproape toate calităţile rochiei casual, cu guler bărcuţă.

Modelul rochiei casual de vară

Ţinuta are o croială lejeră, cloş, de lungime medie, care avantajează orice tip de siluetă. Rochia este perfectă pentru zilele călduroase de vară, fiind realizată dintr-un material fluid cu textură fină și moale. Ţesătura este neşifonabilă, placută la purtare. Detaliile realiste imprimate digital şi cromatica, sporesc unicitatea ţinutei. Rochia are maneci scurte, cu pliu şi se încheie cu un nasture la spate.

Rochii Dames imprimate digital

Folosim o ţesătură premium pentru un comfort maxim. Știm că o rochie comodă înseamnă o ținută extrem de îndrăgită. De aceea, adăugăm și un pic de personalitate prin imprimeuri digitale de calitate! Suntem unici în Romania şi tu vei purta o ţinută în ediţie limitată imprimată digital şi personalizată special pentru tine. Pe acest material avem siguranța culorilor spectaculoase, vii și clare. Garantăm păstrarea culorilor după multe spălări. De altfel, e mai probabil să te plictisești tu de rochie, după ani de purtare, decât să se deterioreze imprimeul ;)

Recomandarea este de a spăla rochia la mașina automată, la 40 de grade. Călcarea nu este neapărat necesară după uscare. Astfel îngrijită, rochia nu își va schimba forma, iar printul va rămâne intact.

Modelele imprimate digital dau unicitate şi personalizează rochiile exact aşa cum îţi doreşti. Poţi alege dintre sugestiile noastre de imprimeuri - în fiecare lună venim cu noi idei, sau poţi să ne spui tu designul pe care îl doreşti.

Important de ştiut este că toate produsele imprimate digital se realizează la comandă. Teoretic, dreptul de retur nu se aplică produselor digitale, fiind personalizate şi confecţionate la comandă și făcând excepție de la dreptul de retragere. Se întâmplă asta deoarece costurile de realizare pentru un produs personalizat sunt mai mari. Aşa cum vei vedea mai jos, este o întreagă echipă care reuşeşte să transpună o idee, într-o ţinută spectaculoasă. Noi avem însă mare încredere în produsele noastre, dar şi în tine, şi de aceea am hotărât să acceptăm retururi inclusiv la produsele imprimate digital.

Secretul unei lumi colorate, imprimate digital

De la rochiţa de care te-ai îndrăgostit pe site-ul dames.ro şi până la momentul de bucurie atunci când o îmbraci, ţinuta parcurge câteva etape importante pe care suntem siguri că vrei şi tu să le cunoşti!

    • Vezi rochia pe care trebuie neapărat să o ai. Îţi place mult modelul.
    • Dai comanda şi alegi mărimea. Dacă e nevoie apelezi la serviciul nostru de customizare a mărimii în funcţie de dimensiunile tale (rochii făcute made to measure) pe care ni le poţi comunica cu uşurinţă telefonic la 0766.466.911, prin email la ciobotaru@allcioinvest.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.
    • Comanda intră în procesare tehnica si grafică. Imprimeul digital arată la fel, indiferent de mărimea rochiei.
    • Ţesătura este imprimată cu modelul dorit, după care urmează să fie croita cu grijă şi atent confectionata, pentru ca la tine să ajungă rochia perfectă!
     • De la călcare şi ambalare nu mai e decât un pas. Verifică, a ajuns deja rochia la tine?

Vreau rochie made to measure. Ce trebuie să măsor?

Ținutele made to measure țin cont de măsurile și conformația ta, în cazul în care nu te încadrezi în mărimile standard din Ghidul mărimilor. Acceseză ghidul şi pentru a vedea cum trebuie să te masori corect pentru a afla dimensiunile corpului.

Exemplu concret de rochie customizată

O conformație des întâlnită este silueta pară, atunci când circumferința șoldurilor este mult mai mare decât a taliei, a bustuluiși a umerilor. Astfel, ar fi potrivită mărimea 40, dar în zona șoldurilor ar fi necesară mărimea 46.Ce trebuie să faci?

În cazul acestui model de rochie, bustul este cel care stabilește mărimea. Te uiți în tabelul de mărimi și observi că dimensiunii de 96 de cm a bustului, îi corespunde mărimea 40. Grozav! Studiezi în continuare și îți dai seama că în cazul taliei, unde dimensiunea ta este de 90 cm, rochia standard va fi prea mică. Aici intervenim noi asupra șablonului și îl modificăm astfel încat rochia să se încadreze atât la bust, cât și în talie. Dimensiunea șoldurilor nu ridică probleme deoarece rochia are un croi larg.

Atunci când faci comanda, poți specifica dacă dorești şi o altă lungime pentru rochia ta.

Dimensiunile fizice ale produsului, exprimate în centimetri:


Iată ce spun clientele noastre despre rochiile Dames imprimate digital