Dames Premium Collection - experiență de shopping inovatoare într-un rebranding ce pune accentul pe respect

Lookbook Date: Apr 19, 2019

Dames este brandul vestimentar de damă produs la Iași pentru care anul 2019 surprinde o evoluție firească. Suntem pe piață de 7 ani și am fost până acum cunoscuți fie ca un brand de masă, fie pentru produsele din hypermaketuri precum Cora sau Carrefour. Pe o piață extrem de competitivă, nișa identificată după cercetări atente ne permite să păstrăm o sinceritate a brandului punand accent pe respect. Respect pentru muncă și respect pentru angajați, care alături de pasiunea pe care o punem în creațiile noastre conduce la respect față de clienți. Astfel a apărut Dames Premium Collection, o adevărată experiență de shopping pe care vă invit să o descoperiți 

Clasicul cel versatil

Dames prin Premium Collection propune haine extrem de versatile care se adresează femeii moderne, mereu pregatită de provocari. Cu linii clasice și detalii care pun accente deosebite, același articol vestimentar accesorizat perfect, poate accentua toate valențele feminității prin eleganță și rafinament.  Colecția se evidențiază prin finisaje premium, țesături delicate și cromatică actuală, toate îmbinate pentru a sublinia încrederea și frumusețea femeii.

Cadoul vine de la Dames

Experiența de shopping este completă, pentru că sunt luate în considerare chiar și cele mai mici detalii. Este extrem de ușor de căutat printre rafturile noului magazin online Dames aflat la adresa www.dames.ro. Produsele sunt prezentate detaliat, iar decizia de a alege mărimea potrivită și articolele vestimentare preferate pentru alcatuirea ținutei ideale este facilitată de consilieri experimentați în fashion. 

Pentru că știm cât este de importantă pentru clienta noastră imaginea impecabilă, are posibilitatea de a solicita să vadă ținuta pe un avatar construit la dimensiunile sale. În felul acesta va ști fără nicio îndoială că hainele Dames Premium Collection sunt alegerea perfecta.

Odată făcută comanda, cadoul este pe drum. Împachetarea produselor Dames Premium Collection adaugă efect WOW întregii experiențe, așa că indiferent dacă acest cadou din partea noastră îi aparține clientei sau îl dăruiește, surpriza descoperii este una pe măsură.

Începe experiența Dames Premium Collection aici!