Dames: ținute cu imprimeuri originale, made to measure

Life Style Date: Jun 03, 2020

Ţinutele Dames sunt speciale pentru că şi femeile sunt unice şi speciale. Nu tuturor ni se potrivesc mărimile standard, plus că e greu atunci când cumperi o rochie online să fii 100% sigură că îţi vine perfect.
Această temere este spulberată pentru că dames.ro oferă posibilitatea personalizării mărimilor şi realizarea de ţinute EXACT pe măsurile tale. Mai mult, ai alternative nelimitate de alegere a imprimeului.
Să povestim!

Ce înseamnă made to measure?

Ținutele made to measure țin cont de măsurile și conformația ta.
www.dames.ro nu este un simplu magazin online. Suntem producători de haine de damă și de aceea avem posibilitatea de a modifica șablonul rochiei, astfel încât, să se potrivească perfect particularităților conformației tale. Modelele de pe site pot fi adaptate pentru a flata orice tip de siluetă, iar tu nu trebuie decât să ne spui preferințele tale!

Este important de precizat că made to measure nu înseamnă realizarea de rochii la comandă, ci adaptarea modelelor propuse pe site-ul www.dames.ro, în funcție de măsurile tale.

Minunata rochie imprimată Painting. Află detalii AICI

Ținute personalizate, imprimate digital

Preferi motivele florale, abstracte sau tradiționale? Ai sute de modele din care poți să îți alegi. Interesant este că poți fi propriul designer. Transpunem cu ușurință pe ținute originale toate ideile tale și ducem personalizarea la un alt nivel. Poți astfel purta rochii croite exact pe măsurile tale, cu imprimeul digital preferat, care îți subliniază personalitatea și unicitatea. Gata cu hainele pe care le găsim în toate magazinele!

>>>Descoperă aici ROCHIILE DAMES IMPRIMATE DIGITAL

>>>Descoperă aici FUSTELE DAMES IMPRIMATE DIGITAL

>>>Descoperă aici SACOURILE DAMES IMPRIMATE DIGITAL