Dames Premium Collection , toamna-iarna 2019: hainele care iti fac ziua mai frumoasa si...mai rafinata

Date: Oct 10, 2019

Stii ziua aceea in care este o vreme atat de mohorata, incat nici nu iti vine sa te dai jos din pat, ce sa mai vorbim despre mersul la serviciu? Poti sa iti ridici cu usurinta moralul, daca alegi sa te imbraci cu o tinuta vesela, colorata, eleganta si rafinata, in acelasi timp, care stii ca este comoda si calduroasa. Noi credem cu tarie ca nu exista vreme nepotrivita, ci doar alegeri mai putin fericite ale vestimentatiei!

Dames Premium Autumn-Winter Collection este exact ce iti trebuie si pentru zilele gri, dar si pentru cele insorite. Descopera articole vestimentare versatile care iti flateaza silueta si iti alinta corpul cu tesaturi de calitate.
In noua colectie toamna-iarna de la Dames Premium gasesti fuste, pantaloni, bluze, rochii si pardesie care au, asa cum te-am obisnuit, un plus de personalitate - accesorii delicate, croieli neasteptate, combinatii de texturi si culori in tendinte.

Cu incredere, la birou

Descopera noile rochii Dames cu imprimeu digital, pantaloni cu pliuri sau bluze cu guler tip esarfa, articole vestimentare ce pot deveni cu usurinta piese de rezistenta pentru intreaga garderoba, datorita versatilitatii lor.

Dames office

Eleganta. Punct.

Alege sa fii surprinzatoare la evenimentele speciale la care participi. Dames Premium Collection iti propune tinute din materiale pretioase precum catifeaua, satinul, innobilate de acccesorii fine.

Spre exemplu, salopeta eleganta din bumbac satinat are in fata aspectul unei rochii cu croiala parte peste parte. Abia din spate, se poate observa aleganta pantalonului de lungime medie.

Dames salopeta satin

O tinuta delicata si plina de feminitate poate fi obtinuta si din alaturarea bluzei de catifea cu maneci de voal, cu fusta plisata aurie sau din combinatia a doua texturi: catifea si imitatie din piele de sarpe, intr-o rochie neagra eleganta.

Croieli clasice- croieli moderne

Croielile clasice nu se demodeaza niciodata, mai ales cand sunt reinterpretate cu detalii uimitoare. Descopera fusta conica din piele ecologica neagra, cu striatii, alaturi de o jacheta care completeaza perfect tinuta.

Si cum pielea ecologica este in continuare in tendinte, vei gasi pantaloni, jachete si fuste perfecte pentru a te imbraca dupa ultimele trenduri de pe podiumurile internationale.

Atunci cand vrei sa porti ceva inedit, modern tot pe shop-ul Dames Premium trebuie sa intri! Ce zici unul dintre ploverele chic, asimetrice?

Trench-uri si pardesie calduroase

In sezonul rece, comfortul termic este una dintre cele mai importante conditii ale unei tinute perfecte. Alege din zeci de modele de pardesie calduroase din Dames Premium Collection, usor de asortat si de purtat.

Apasa pe link pentru a descoperi intreaga colectie de toamna-iarna Dames Premium! Tu ce articole vestimentare alegi pentru a-ti intregi garderoba sezonul acesta?