3 motive să cumperi online produse româneşti de Black Friday

Life Style Date: Nov 11, 2020

1. Poartă româneşte! Mănâncă româneşte! Bucură-te româneşte! Acesta este un mesaj de susţinere pentru toți producătorii români, aşa că, în cazul în care te pregăteşti de Black Friday şi ai pe listă câteva produse sau servicii pe care vrei neapărat să le achiziţionezi, fii convinsă că măcar o parte provin de la producătorii români. Cu siguranţă, fiecare comandă este mult apreciată, mai ales în această perioadă!

>>>Rochie cu trandafiri    >>>Fusta cu model tradiţional

2. Fie că ne cunoaştem deja sau abia facem cunoştinţă, te invităm ca, după ce citeşti acest articol, să tragi o privire în magazinul nostru online, pentru că suntem siguri că vei găsi ţinute pe gustul tău. Ni s-a dus vestea că personalizăm gratuit produsele în funcție de mărimea şi dorinţa ta, așa că nu ai niciun stres legat de cum îți vor veni ținutele Dames.

În plus, de Black Friday, sute de produse vor avea reduceri de până la 70%, așa că acum e momentul pentru ca să îți cumperi ce îţi doreşti şi poate să îți faci un capriciu. Suntem siguri că meriți!

Vei găsi și produse perfecte pe care să le faci cadou de Crăciun apropiaților tăi. Și acestea vor avea prețul redus, timp de doar 4 zile!

>>>Plover de Crăciun   >>>Rochie de Crăciun

3. Ești în siguranță când cumperi online. Gândește-te că nimeni nu a mai îmbrăcat înainte ținutele pe care le comanzi, iar noi ne tratăm cu respect atât angajații, cât și clienții, impunând măsurile de siguranță atît de necesare în această perioadă. În plus, comenzile sunt împachetate cu grijă, după ce toate produsele au fost igienizate prin călcare cu abur tehnologic la temperatură înaltă.

>>>Rochie imprimată digital  >>>Rochie din catifea şi imitaţie de piele

În final îți mulțumim pentru că ne ești alături nouă și celorlalți producători români, indiferent de industria în care activează. În cazul în care nu știai deja, ținutele Dames sunt produse din pasiune şi cu responsabilitate, la Iași. Din fabrică și până la tine nu e decât un “pas virtual”! Click aici!