Tu cu ce te îmbraci la festival?

Life Style Date: Jul 08, 2019

La Dames, am activat starea specială de vacanță! Ascultăm muzică bună, ne mişcăm aşa cum nu am mai facut-o de mult timp şi împărtăşim vibe-ul cât de mult putem!

Să ridice mâna sus cine are bilet la măcar unul dintre festivalurile grozave anunţate pentru această vară! Ne vedem acolo! Vom fi responsabilii cu ţinutele care fac furori şi care îţi dau exact încrederea de care ai nevoie ca să te bucuri pe deplin de experienţă. Şi asta pentru că vor îți scoate în evidenţă feminitatea și frumusețea. Să povestim.

Stilul pe care îl propunem este cel boem, delicat și elegant în același timp. Pentru că vorbim de o ieșire la festival, trebuie să te simți cât mai comod, așa că îți recomandăm fuste largi sau pantaloni și încălțăminte cu talpă joasă, poate chiar bocanci.

Accesoriile nu trebuie să lipsească - pălării sau șăpci, eșarfe tip bentiță sau turban, lanțuri și mărgele - chiar bijuterii maxi sau statement - îți vor întregi perfect stilul și îți vor sublinia originalitatea.

Nu uita să ai și o jachetă cu mânecă lungă pentru serile lungi și diminețile răcoroase.

Borsetele sau poșetele purtate poștărește sunt cele mai comode!

Tot ce trebuie să faci este să îndrăznești să ieși din tipare , dar în același timp să fii tu!

imbracaminte-festival

imbracaminte-festival-rochie

Știi ce este grozav dacă alegi ținutele Dames? Faptul că nu trebuie decât să schimbi accesoriile, să înlocuiești pantofii comozi sau bocancii grunge cu încălțăminte cu toc și poți purta exact aceleași haine oriunde crezi tu că se potrivește un stil ceva mai formal. Doar nu îți cumperi haine să le poți o singură dată. Iar versatilitatea, este cea mai mare calitate a hainelor Dames. Partea bună este că tu vei fi la fel de feminină și încrezătoare. Convinge-te!

imbracaminte-festival-rochie

imbracaminte-festival-salopeta