Cadoul gata împachetat vine de la Dames

Life Style Date: Dec 04, 2020

Aceasta este o poveste fericită de Crăciun.

Aţi găsit ţinuta perfectă de la Dames pentru dvs. sau pentru o femeie dragă din viața dvs. Vă bucuraţi pentru că ştiţi că puteţi miza pe un croi excelent, materiale de calitate, imprimeuri surprinzătoare care împreună conduc la produse originale, numai bune pentru a fi admirate.

Vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să continuăm pasiunea de a produce haine de dama premium, 100% româneşti şi de aceea, ne-am gândit că v-ar plăcea să primiţi comanda împachetată în cutii de calitate, sofisticate, perfecte pentru a fi puse sub brad. În plus, vă oferim opțiunea de a transmite alături de cadou, un mesaj din inimă printr-o carte poștală personalizată. E simplu să faceți bucurii. Și în plus economisiți timp.

cadou craciun dames
Atunci când cadoul este o ținută Dames, trebuie să știți că găsiți toate detaliile legate de produs în descrierile amănunţite de pe site şi dacă nu sunteți convins(ă) că este alegerea perfectă, vă recomandăm să apelați la unul dintre consultanţii noştri în fashion, care vă vor da toate informaţiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea ideală. În plus, aveţi opţiunea de a modifica comanda, astfel încât modelul şi mărimea să corespundă destinatarului.

Optați direct din coşul de cumpărături pentru ambalarea în cutie cadou a produselor preferate. După ce bifaţi pentru ambalare tip cadou, va aparea optiunea de a scrie Mesaj cadou. Apasati si veti avea pe ecran un formular dedicat pentru a scrie mesajul personalizat pe care destinatarul îl va primi în cadou, alături de produsele Dames. În imaginea de mai jos, sunt indicaţi cu galben cei doi paşi amintiţi. Valoarea cutiei este de 35 de lei și se adaugă la costul comenzii. Mai mult, la nevoie (daca nu e pe plac, sau nu e marimea corespunzatoare) produsul poate fi schimbat gratuit, asa ca nu risti absolut nimic facand un astfel de cadou. Doar aduci bucurie!

În cazul în care este făcută o comandă pentru mai multe produse, tot în câmpul de mesaj ne puteți indica exact care dintre ținute doriți să fie ambalate în cutie cadou și care sunt pentru dvs. :)

Pentru a fi siguri că ajunge direct sub brad, cadoul de Crăciun de la Dames trebuie comandat până cel târziu 15 decembrie!

Aşadar, aceasta este o poveste frumoasă de Crăciun, despre bucuria de a dărui şi despre mult timp economisit, pe care îl puteţi valorifica minunat alături de cei dragi!

Vă invităm în magazinul nostru online pentru a găsi cadourile perfecte! Apasă pe unul din link-urile de mai jos! Inspiraţie!

>>> REDUCERI CRĂCIUN <<<

>>>IMPRIMEURI SURPRINZĂTOARE<<<