Cadoul gata împachetat vine de la Dames

Story Date: Nov 28, 2019

Aceasta este o poveste fericită de Crăciun.

Aţi găsit ţinuta perfectă de la Dames pentru dvs. sau pentru o femeie dragă din viața dvs. Vă bucuraţi pentru că ştiţi că puteţi miza pe un croi excelent, materiale de calitate, care împreună conduc la produse rafinate, numai bune pentru a fi admirate.

Vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să continuăm pasiunea de a produce haine de dama premium, 100% româneşti şi de aceea, ne-am gândit că v-ar plăcea să primiţi comanda împachetată în cutii de calitate, sofisticate, perfecte pentru a fi puse sub brad. În plus, vă oferim opțiunea de a transmite alături de cadou, un mesaj din inimă printr-o carte poștală personalizată. E simplu să faceți bucurii. Și în plus economisiți timp.

cadou craciun dames
Atunci când cadoul este o ținută Dames, trebuie să știți că găsiți toate detaliile legate de produs în descrierile amănunţite de pe site şi dacă nu sunteți convins(ă) că este alegerea perfectă, vă recomandăm să apelați la unul dintre consultanţii noştri în fashion, care vă vor da toate informaţiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea ideală. În plus, aveţi opţiunea de a modifica comanda, astfel încât modelul şi mărimea să corespundă destinatarului.

Optați direct în fomularul de comandă pentru ambalarea în cutie cadou a produselor preferate. După ce bifaţi pentru ambalare tip cadou, veti avea un formular dedicat pentru a scrie mesajul personalizat pe care destinatarul îl va primi în cadou, alături de produsele Dames. Valoarea cutiei este de 35 de lei și se adaugă la costul comenzii.

cadou craciun dames

În cazul în care este făcută o comandă pentru mai multe produse, tot în câmpul de mesaj ne puteți indica exact care dintre ținute doriți să fie ambalate în cutie cadou și care sunt pentru dvs. :)

Aşadar, aceasta este o poveste frumoasă de Crăciun , despre bucuria de a dărui şi despre mult timp economisit, pe care îl puteţi valorifica minunat alături de cei dragi!

Vă invităm în magazinul nostru online pentru a găsi cadourile perfecte! Apăsați aici!