Bluze şi pantaloni din catifea. Noile ţinute Dames: moi, comfortabile, unice

Life Style Date: Jan 29, 2021

Fie că îţi doreşti o ţinută sport, casual sau de ce nu...de o eleganţă confortabilă pentru a face față tuturor provocărilor urbane, 2021 este anul celor mai delicate noi produse Dames: bluze şi pantaloni din catifea, cu imprimeuri digitale originale, aşa cum sigur nu găseşti în alte magazine.

trening catifea Dames

Catifeaua este ţesătura vedetă  care, în această propunere vestimentară, îţi oferă confortul plăcut pe care ţi-l doreşti în fiecare zi. E momentul să te bucuri de atingerea moale a catifelei și să te simți minunat, feminină şi romantică. Catifeaua este o ţesătură extrem de personală - îţi aduce aminte cu siguranţă de un moment minunat din viaţa ta, iar dacă nu ai creat deocamdată astfel de amintiri, acum ai ocazia. Catifeaua are o tentă sofisticată care nu se demodează niciodată şi inevitabil te face să te simţi ca o regină. Doar nu degeaba, ţesătura era folosită în trecut în îmbrăcămintea membrilor caselor regale.

Alege din zeci de modele catifelate

Costumele sport nu mai sunt de mult timp asociate doar cu activitatea fizică sau cu drumețiile. Ele pot reprezenta un mesaj și pot fi asortate în combinații inedite, alături de alte articole vestimentare pentru un aspect casual, neașteptat. De exemplu, poţi asorta bluza din catifea cu blugi, cu o fustă casual, sau cu una dintre variantele de pantaloni din catifea, imprimaţi digital.

Modelele Dames sunt imprimate digital, așa că vei găsi zeci de variante din care să alegi exact ce te reprezintă.  Bluzele și pantalonii din catifea se achiziționează separat.  Ca să îţi facem alegerea mai uşoară, vei observa că în pagina de produs a fiecărei bluze vei găsi şi sugestii legate de pantalonii ce completează ideal ţinuta. Similar, în pagina pantalonului, găseşti propuneri pentru a putea achiziţiona, dacă doreşti, un costum complet.

Recomandăm să îndrăznești și să accesorizezi bluzele și pantalonii din catifea Dames cu bijuterii, genți sau rucsaci și încălțăminte confortabilă.

Relaxează-te în cele mai comode și versatile ținute! Propune ideea ta de imprimeu şi spune-ne măsurile! Croim îmbrăcăminte made-to-measure, ca sa fii sigură că ţi se aşază perfect. Alege un model sau mai multe! Ştiu că sunt momente când poate fi greu să alegi ţinuta preferată!