În țară


Prin FAN COURIER

În mod normal, tariful de livrare prin FanCourier este de 20 de lei pentru comenzile livrate în orașele din România, iar livrarea se face în 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii. Costul transportului apare pe factura Dvs. finală pe care o primiți odată cu coletul. Transportul se achită fie că apare pe factura proformă, fie că nu apare.

Pentru comenzile livrate în afara orașului (comune, sate etc.) se plătește o taxă suplimentară de 0,80 lei/kilometru (nu este inclusă TVA).


Pentru comenzile de peste 250,00 de lei, TVA inclusă, Transportul este GRATUIT, dar se achită separat taxa suplimentară pe kilometru pentru comenzile livrate în afara orașului. În cazul în care doriți, puteți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu Fan Courier, iar transportul la comenzile de peste 250 de lei va fi gratuit.

Contravaloarea transportului se achită chiar dacă valoarea comenzii depășește 250,00 lei, în cazul în care comanda dumneavoastră include produse aflate la reducere. Transportul este gratuit doar pentru comenzile care conțin produse aflate la preț întreg.

Iași: 

Toate comenzile de peste 60,00 de LEI din orașul Iași beneficiază de transport Gratuit. Excepție vor face comenzile care implică kilometri suplimentari, unde se aplică regulile de mai sus. 

În perioada promoțiilor se achită contravalorea transportului indiferent de valoarea comenzii.