E OK SA TE RĂZGÂNDEȘTI

Te întrebi ce se va întâmpla dacă vrei să returnezi produsul comandat? 

Dames te asigura ca te poti razgandi. Potrivit Ordonanței de Guvern nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, puteți returna produsele cumpărate din magazine online în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

    de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

     de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

    de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)


sau

    de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

sau

    de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.


În acest scop, puteţi folosi formularul de retragere ce poate fi descărcat de aici; 
 

Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.


Produsele se returnează în ambalajele originale, fără a fi deteriorate, pe adresa noastră, prin colet poștal cu confirmare de primire. Cheltuielile pentru returnarea mărfii vor fi suportate de cumpărător.


Rambursarea sumei plătite pentru produsele returnate se face în termen de 30 de zile de la primirea returului, prin rambursare în contul tău.


Dacă ați primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, vă rugăm să refuzați ridicarea coletului.

Cum trebuie să fie produsele? 

Dames îți dă banii înapoi dacă hainele comandate din magazinul online nu sunt deteriorate.

 

Dacă vrei doar înlocuirea unei mărimi sau a unei culori, avem o echipă de creație gata să te consilieze ca să faci alegerea potrivită.