POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Politica de Confidențialitate stabilește cum folosim orice informație furnizată de tine atunci când folosești acest site. Are scopul de a te asigura de confidențialitatea datelor tale. Dacă îți cerem să ne furnizezi anumite date personale despre tine atunci când folosești acest site, te asigurăm că acestea vor fi folosite doar în conformitate cu politica de confidențialitate. Este posibil ca din timp în timp să aducem modificări politicii prin actualizarea paginii. Verifică această pagină în mod regulat pentru a te asigura că nu ai nimic împotriva schimbărilor.

 

CE INFORMAȚII COLECTĂM

Este posibil că colectăm următoarele informații:

  • numele
  • datele de contact, inclusiv adresa de e-mail
  • informații demografice, cum ar fi codul poștal, preferințe și interese
  • alte informații relevante pentru chestionare pentru clienți și/sau oferte
  • adresa IP
  • colectăm informații despre locația dvs

 

CE FACEM CU INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Avem nevoie de aceste informații pentru a răspunde mai bine nevoilor tale și pentru a îmbunătăți serviciile furnizate, mai exact pentru următoarele motive:

  • Menținerea unei evidențe interne.
  • Putem folosi aceste date pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre.
  • Putem trimite periodic e-mailuri promoționale despre produse noi, oferte speciale sau alte informații pe care le considerăm interesante pentru tine, folosind adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o.
  • Uneori, putem folosi informațiile tale pentru a te contacta în vederea unei cercetări de piață. Te putem contacta prin e-mail, telefon, fax sau corespondență. Putem să-ți folosim informațiile pentru a personaliza siteul în funcție de interesele tale.

 

SECURITATE

Te asigurăm că informațiile tale sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau dezvăluirea datelor personale, am pus la punct proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a asigura și proteja informațiile pe care le colectăm online.

 

CUM FOLOSIM COOKIE-URI

Un cookie este un fișier care cere permisiunea să intre în hardul calculatorului tău. Odată ce accepți, fișierul este adăugat și cookie analizează traficul tău pe internet sau trimite informări despre site-urile pe care le accesezi. Cookie permite aplicațiilor de pe internet să răspundă individual cererii tale. Aplicațiile web își pot ajusta acțiunile la nevoile tale, prin adunarea și amintirea informațiilor legate de preferințele tale. Folosim acest jurnal de trafic pentru a identifica care pagini sunt accesate. Acesta ne ajută să analizăm date legate de traficul pe anumite pagini și să îmbunătățim site-ul pentru a fi adecvat nevoilor clienților. Folosim aceste informații doar în scopul analizelor statistice, datele fiind șterse ulterior din sistem.

Pe scurt, cookie-urile ne ajută să îți oferim o experiență mai bună pe site, permițăndu-ne să monitorizăm care pagini le găsești folositoare și care nu. În niciun caz, un cookie nu ne permite accesul la calculatorul tău sau alte informații despre tine în afară de cele pe care alegi să le împărtășești cu noi. Ai posibilitatea să accepți sau să refuzi cookies. Majoritatea motoarelor de căutare acceptă cookies în mod automat, dar, de obicei, poți modifica personal setările motorului de căutare și să respingi folosirea de cookies. Acest lucru te-ar putea împiedica să profiți de avantajele unui site personalizat.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Siteul nostru poate conține legături spre alte siteuri din aceeași arie de interes. În orice caz, în momentul în care accesezi aceste legături și părăsești siteul nostru, noi nu avem niciun fel de control asupra acelor siteuri. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru protecția și securitatea informațiilor pe care le furnizezi în timp ce vizitezi aceste siteuri. Acestea nu se supun acestei politici de confidențialitate. Trebuie să fiți precauți și să examinați politica de confidențialitate aplicabilă siteului în cauză.

 

CONTROLUL ASUPRA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Poți alege să restricționezi colectarea și folosirea datelor personale în următoarele moduri:

  • ori de câte ori ți se cere să completezi un formular pe site, bifează căsuța care îți permite să refuzi ca datele tale să fie folosite în scopuri de marketing
  • dacă ai acceptat deja ca datele date să fie folosite în scopuri de marketing, ne poți scrie oricând sau ne poți trimite un email pentru a-ți schimba alegerea.

Nu vom pune spre vânzare, distribuire sau închiriere informațiile tale personale unei terțe părți, în afară de cazul în care îți dai acceptul sau ni se solicită prin lege. Putem folosi datele tale personale pentru a-ți trimite informații promoționale despre terțe părți pe care credem că le-ai găsi interesante, dacă îți dai acordul în acest sens.

Poți solicita detalii despre datele tale personale pe care le păstrăm conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Dacă dorești o copie a informațiilor pe care le păstrăm despre tine scrie-ne la: marketing@allcioinvest.ro.

În cazul în care consideri că informațiile pe care le păstrăm despre tine sunt incorecte sau incomplete sau dorești să fie șterse din sistemul nostru, scrie-ne un e-mail în cel mai scurt timp la adresa de mai sus. Vom corecta imediat informațiile pe care le-ai găsit a fi necorespunzătoare.

 

LISTA DE COOKIE-URI PE CARE LE COLECTĂM

Tabelul de mai jos conține cookieurile pe care le colectăm și informațiile pe care acestea le stochează.

 

Denumire cookie

Descriere cookie

CART

Asocierea dintre tine și coșul tău de cumpărături.

CATEGORY_INFO

Stochează informațiile din categorie pe pagină, care permit afișarea mai rapidă a paginilor.

CURRENCY

Moneda în care plătești de obicei.

CUSTOMER

O versiunea criptată a id-ului de utilizator al magazinului online.

CUSTOMER_AUTH

Un indicator care arată dacă ești autentificat în contul tău.

CUSTOMER_INFO

O versiune criptată a grupului de clienți de care aparții.

EXTERNAL_NO_CACHE

Un indicator care arată dacă memoria cache este activată sau nu.

FRONTEND

Sesiunea ta de autentificare pe server.

GUEST-VIEW

Le permite vizitatorilor să editeze comenzile.

LAST_CATEGORY

Ultima categorie pe care ai accesat-o.

LAST_PRODUCT

Ultimul produs pe care l-ai vizualizat.

NEWMESSAGE

Indică dacă a fost primit un mesaj nou.

NO_CACHE

Indică dacă este permisă utilizarea cache-ului.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

O legătură către informații legate de coșul tău și istoria comenzilor, dacă soliciți acest lucru.

POLL

Datele legate de votul tău în sondaje la care participi.

POLLN

Informații despre sondajele la care participi.

STF

Informații despre produse pe care le-ai trimis prietenilor prin e-mail.

STORE

Versiunea de magazin sau limba pe care ai selectat-o.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Indică dacă un client și-a dat acceptul pentru folosirea de cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Produsele pe care le-ai vizualizat recent.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC ALL CIO INVEST SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Informațiile solicitate sunt necesare pentru completarea formularului de comandă în vederea confirmării comenzilor și livrării produselor comandate. De asemenea, informațiile privind numele, prenumele și adresa de e-mail sunt folosite și prelucrate de SC ALL CIO INVEST SRL pentru a transmite, cu acordul utilizatorului, informări comerciale din partea www.dames.ro. Informațiile oferite în formularul de creare cont și/sau în cel de comandă sunt transmise firmelor de curierat partenere, procesatorilor de plăți și platformelor folosite pentru a transmite informări comerciale. 

Pe site-ul www.dames.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.


SC ALL CIO INVEST SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale. Site-ul www.dames.ro este înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

SC ALL CIO INVEST SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informatiile cu caracter personal. SC ALL CIO INVEST SRL va folosi, totuși, cu acordul tau datele de contact (e-mail si telefon, nume si prenume, adresa de livrare) pentru:

 - transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de tine;

 - dacă informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de tine; 

- transmiterea periodică (o dată sau de două ori pe lună) a unor informări comerciale;

SC ALL CIO IVEST SRL vă înștiințează cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site și a datelor cu caracter personal prin afișarea unui pop-up cu link și condiții la accesarea site-ului sau la finalizarea comenzii.

 

DREPTUL DE A VĂ MODIFICA SAU ȘTERGE DATELE DEȚINUTE DE OPERATOR

SC ALL CIO INVEST SRL conferă dreptul utilizatorului de a-și modifica datele singur prin accesarea contului de utilizator sau transmițând un e-mail la adresa marketing@allcioinvest.ro. Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte. 

În calitate de utilizator ai următoarele drepturi:

-  dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);

- deptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate; 

- dreptul de a te adresa justiţiei, în conformitate cu legile române în vigoare.
 

SECURITATEA DATELOR

Contul tau este protejat de parolă. SC ALL CIO INVEST SRL face tot posibilul si folosește ultimele tehnologii pentru protecția și securitatea datelor.

Magazinul online Dames folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența în magazinul online.

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru finalizarea comenzilor online, transmiterea de informări lunare/ ocazionale cu caracter promoțional, crearea de campanii personalizate pentru fiecare utilizator.

 

TERȚE PĂRȚI CU ACCES LA DATELE DVS.

Google Analytics, Facebook Social Plugin, MailChimp, MobilPay, Fan Courier, Retargeting.biz. Există posibilitatea să urmărim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnică, (ii) menținerea siguranței și securității site-ului, (iii) restricționarea accesului la site-urile noastre pentru anumiți utilizatori, și (iv) înțelegerea mai bună a modului în care magazinul nostru este utilizat. O adresă IP este un număr care este utilizat de computere în rețea pentru a identifica computerul dumneavoastră de fiecare dată când vă conectați la Internet.

Retargeting.biz:

• Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosirii acestei profilari este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ
adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa maketing@allcioinvest.ro