NOU! daMes deschide primul magazin la Iași

Nimic nu este mai reconfortant decât să te așezi pe canapeaua ta relaxantă cu laptopul în brațe, alături de o cană de cafea și să explorezi magazinele on-line de fashion. Mai ales când sunt reduceri! Totul este foarte simplu: îți alegi articolele preferate, le adaugi în coșul virtual și plasezi comanda. În foarte scurt timp hainele îți sunt livrate și tu te bucuri de look-urile preferate.

 

Noi femeile ne preocupăm foarte mult de ce haine alegem, cum le combinăm și cum ne simțim în ele. Știți voi, alegem culorile care ne prind sau care ne scot ochii în evidență. Și dacă o rochie nu îți vine mănușă, parcă nu te simți bine în pielea ta, orice ar zice cei din jur. Dames deschide primul magazin în Iași pentru ca tu să ai posibilitatea să simți materialul hainelor și să le probezi.

 

În ultima perioada, tot mai multe cliente ale magazinului on-line daMes ne-au întrebat unde pot vedea hainele fabricate de noi, așa că ne-am hotărât să deschidem un magazin în Iași.

 deschidere-dames

Când?

 

Magazinul este deschis de luni până viner de la 10:00 la 18:00 și sâmbăta de la 10:00 la 14:00. 

 

Unde?

 

Deschidem magazinul Dames la parterul fabricii din Iași, lângă Carrefour Felicia, la fostul Gold Revoli.

 

Ce vei găsi aici?

 

În magazinul Dames vei găsi haine de damă pentru toate gusturile, toate vârstele și toate mărimile. Rochii, fuste, bluze, sacouri, jachete, toate la prețuri speciale.

 

Te așteptăm în magazinul nostru unde consilierii noștri de vânzări îți vor oferi sfaturi și te vor ajuta să alegi articolele care ți se potrivesc cel mai bine.Fii prima care află despre promoțiile și ofertele din magazinul Dames! Abonează-te la newsletter aici!