Hello! Din doar câteva clickuri îți completezi garderoba cu haine pentru fiecare zi. Ia uite ce trebuie să faci!

 
Mai întâi, selectează produsul sau produsele dorite, consultă ghidul mărimilor, apoi alege mărimea care ți se potrivește.

După ce ai ales mărimea, selectează cantitatea și adaugă în coș.

Dacă dorești să continui cumpărăturile, apasă pe butonul “continuă”, iar dacă vrei să vezi stadiul actual al comenzii sau să o finalizezi, apasă pe “vezi coș”.

 

Înainte de a finaliza comanda, verifică dacă datele introduse (nume, preț, cantitate, valoare) sunt corecte și apoi estimează care este costul transportului cu TVA inclus, în funcție de județul în care vrei să îți livrăm comanda.

 

Probabil ai observat că acum este mult mai simplu să comanzi, deoarece poți face cumpărături fără să te înregistrezi sau să optezi cu înregistrarea prin intermediul unei rețele de socializare.

 

Iată cât este de simplu. Trebuie doar să completezi informațiile de facturare (nume, prenume, adresă, oraș, telefon) pentru a ști unde să îți trimitem comanda și să apeși „continuă”.

 

După completarea informațiilor de livrare, alege modalitatea de plată (la livrare sau prin transfer bancar)

 

Revizuiește comanda, bifează că ești de acord cu termenii și condițiile și apoi finalizeaz-o.

 

Folosirea codurilor de Reducere. 

Codurile de Reducere nu se cumulează cu produsele la Reducere. În cazul în care aveți un cod de reducere și acesta a fost aplicat, se va achita valoarea comenzii dinainte de aplicarea codului de reducere. 

Codurile de Reducere se aplică doar la produsele la preț întreg.